ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μόνο Κβιλιτάια και (ίσως) Νταουσβίλι

Επειδή χθες (2/6) ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά ονόματα παικτών για την Ομάδα μας θα δοκιμάσουμε να ξεκαθαρίσουμε αρκετά το μεταγραφικό τοπίο.  

Προτεραιότητα δίνεται στην απόκτηση των Κβιλιτάια και Νταουσβίλι οι οποίοι πέρσι αγωνίζονταν στην Ανόρθωση.

Ο κορυφαίος επιθετικός στο περσινό πρωτάθλημα Κβιλιτάια έχει συμφωνήσει με την ομάδα μας και θα φορά τα «γαλαζοκίτρινα» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μάλιστα εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο που του προτάθηκε και να ανακοινωθεί.  Είναι μια σπουδαία πολύ ποιοτική και ουσιαστική προσθήκη.

Σειρά παίρνει ο Νταουσβίλι, ένας εξαιρετικός και πολύ δυναμικός «κόφτης» ο οποίος παρά το ότι έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο, θέλει να αποχωρήσει από την Ανόρθωση. Η Ομάδα μας είναι έτοιμη να προσφέρει στον διεθνή αμυντικό μέσο ένα πολύ δελεαστικό συμβόλαιο, υπάρχει όμως το εμπόδιο του συμβολαίου που διατηρεί με την Ανόρθωση, η οποία θα αφήσει τον παίκτη μόνο έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων.

Όσον αφορά τον Λούφτνερ είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση με ελάχιστες πιθανότητες να προχωρήσει για την Ομάδα μας. Το ποσό που αξιώνει η Κοπεγχάγη κρίνεται αποτρεπτικό (μισό εκατομμύριο) και μόνο αν πέσουν οι Δανοί θα γίνει εκ νέου προσπάθεια για την απόκτησή του Τσέχου αμυντικού.

Θέμα Νταβίντ Ακιντόλα, δεν υφίσταται και ούτε αποτελεί προτεραιότητά για τον ίδιο η επιστροφή του στο πρωτάθλημά μας.

Previous post

Χρ. Συμεωνίδης: «Σε κάποια φάση περιμέναμε να μας δώσει και μέρισμα»!

Next post

Σάντος: «Εξελίχθηκα και προσαρμόστηκα»