ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μόνο αν μας βγουν

Ο ΑΠΟΕΛ πάει από το κακό στο χειρότερο και το σενάριο να μείνουμε εκτός πρώτης εξάδας είναι πλέον το επικρατέστερο.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στα δυο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ στην Λεμεσό και με δυο ήττες ήμαστε με το ενάμιση πόδι εκτός εξάδας. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έκανε πολλές αλλαγές, πολλές δοκιμές αλλά για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι φέτος ο ΑΠΟΕΛ φέτος δεν μπορεί.

Η μόνη ελπίδα για να έχουμε ένα μικρό αγωνιστικό ανέβασμα είναι να μας βγουν και οι 4 προσθήκες Ιανουαρίου. Τα λάθη στην άμυνα είναι παιδαριώδη, η αδυναμία της μεσαίας γραμμής να κάνει παιχνίδι είναι εμφανείς και το χειρότερο… έχουμε ξεχάσει πότε βάλαμε γκολ.

ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Εάν ο Πάουλο Βινίσιους μπορέσει να συμμαζέψει λίγο την άμυνα και ο Φακούντο Σαμπάλα μπορεί να δώσει ποιοτικές λύσεις στο αριστερό άκρο, τότε θα υπάρξει αισθητή βελτίωση. Ο Τζακ Μπερν στα πρώτα παιχνίδια έδειξε καλά στοιχεία και ευελπιστούμε ότι θα ανέβει ακόμα περισσότερο και θα ηγηθεί στον χώρο του κέντρου ενώ έχουμε μεγάλη ανάγκη τα γκολ του Τζο Γκάρνερ.

Δυστυχώς ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ένα κορμό όπου οι προσθήκες θα προσαρμοστούν πάνω στους υπόλοιπους για να βελτιωθεί η ομάδα, έτσι μοιραία περιμένουμε από τους νεοφερμένους να κάνουν την διαφορά.

Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει η ομάδα μας να σώσει οτιδήποτε εάν σώζεται είναι οι μετεγγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο να προσαρμοστούν και να αποδώσουν με το καλημέρα.

@orangeWOLF

Previous post

Την Τετάρτη 24/2 ο 1ος προημιτελικός με την Ομόνοια

Next post

Ανακατεύοντας την τράπουλα