ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μελετά τον έλεγχο και ανακοινώνει πλάνο

Εβδομάδα έντονων διεργασιών για την επικείμενη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» είναι αυτή που διανύουμε. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το εκλογικό σκηνικό με την ανακοίνωση συνδυασμών από τους Πρόδρομο Πετρίδη και Θεόδωρο Κυριακίδη.

Ο Θ. Κυριακίδης πήρε μόλις σήμερα (4/5) τον έλεγχο του διορισμένου ελεγκτικού οίκου και άρχισε την μελέτη των οφειλών. Τις επόμενες 2-3 μέρες ο κ. Κυριακίδης ίσως χρειαστεί να ζητήσει κάποιες διευκρινήσεις προκειμένου να έχει όσο πιο ξεκάθαρη εικόνα γίνεται της οικονομικής κατάστασης της Εταιρείας.

Στο μεταξύ συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του με παράγοντες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μια νέα διοίκηση. Όπως πληροφορηθήκαμε, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο Θεόδωρος Κυριακίδης θα ανακοινώσει το πλάνο του αλλά και τα ονόματα των συνεργατών του.

Σε μια πολύ σύντομη επικοινωνία που είχαμε το μεσημέρι, μας διευκρίνισε ότι «το οικονομικό ζήτημα θα καθορίσει απόλυτα και το αγωνιστικό κομμάτι». Γι’ αυτό και όλη η προσοχή του είναι τώρα επικεντρωμένη στην μελέτη του ελέγχου που έγινε από τον ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο.

Ρεπορτάζ του Γιώργου Παττίχη 

Previous post

Η πικρή αλήθεια μέσα από τους αριθμούς

Next post

Πέτρινα Ευρωπαϊκά χρόνια