Ποδοσφαιρο

«Κρατάμε τη νίκη»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομάδας μας Νεκτάριος Πετεβίνος σε δηλώσεις του λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή,  τόνισε πως η Ομάδα μας δεν είναι στο επίπεδο που θέλουν στον «Αρχάγγελο» όμως η νίκη ήταν σημαντική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cytavision.

Για τον αγώνα: «Ένα γενικό σχόλιο στο αγωνιστικό κομμάτι θα κάνω. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να ελέγξουμε τον αγώνα αλλά ήμασταν αργοί στην σκέψη και την πράξη, όμως καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παρά το γεγονός πως σκοράραμε νωρίς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε τρίτο τέρμα και να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Στα τελευταία 15 λεπτά δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική, ο Ερμής έπαιζε με δέκα παίχτες. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες χωρίς δικαιολογία».

Για την εμφάνιση: «Θέλουμε να συνδυάζουμε τη νίκη και την καλή απόδοση. Σήμερα δεν τα καταφέραμε έχουμε καλή εμφάνιση. Κρατάμε τη νίκη, βλέπουμε τη βαθμολογική μας θέση και το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή και πάλι».

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ: «Μπορεί να περιμένει η Τότεναμ. Πρέπει να εχουμε καλύτερη αγωνιστική εικόνα στα επόμενα ματς. Να μην ήμαστε επιπόλαιοι. Θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα του Σαββάτου».

Previous post

Τρέξε και εσύ με τον Θρύλο

Next post

Τα στιγμιότυπα της τεσσάρας (video)