ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Κακό» παράδειγμα οι Cavenaghi – Γιαννιώτας

Οι δυο τους ήρθαν στην ομάδα και με το καλημέρα πήραν φανέλα βασικού αναγκάζοντας με την απόδοση τους τον προπονητή να τους ξεκινά σε κάθε παιχνίδι.

  • Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Fernando Cavenaghi που ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2015 και μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ;
  • Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Γιάννη Γιαννιώτα που τον Ιανουάριο του 2016 ήρθε υπό την μορφή δανικού οργιάζοντας στα επιθετικά φτερά;

Ο Αργεντίνος μέσα σε 6 μήνες αγωνίστηκε 18 φορές βλέποντας δίχτυα 19 και παρά το γεγονός ότι έχασε το υπόλοιπο της χρονιάς λόγο τραυματισμού, εντούτοις αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ. Ο Ελλαδίτης με το που πάτησε πόδι στον Αρχάγγελο έγινε από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας ξεσηκώνοντας του πάντες με τις περίτεχνες ενέργειες του σε κάθε παιχνίδι.

Και όμως οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές, μαζί με μερικούς άλλους είναι «κακό» παράδειγμα για τους οπαδούς μας!

Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί πολύ απλά δεν μπορούν όλοι να εγκλιματιστούν, να ανεβάσουν στροφές και να δείξουν τα ποδοσφαιρικά τους χαρίσματα από το πρώτο διάστημα. Καλός ή κακός ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει τον χρόνο του για να εγκλιματιστεί στην ομάδα, να μάθει το παιχνίδι του προπονητή και των συμπαικτών του και γενικότερα να μπορέσει να γίνει ένα με τους υπόλοιπους.

Την φετινή χρονιά ήρθαν στην ομάδα μας μεγάλα ονόματα με πλούσιο βιογραφικό αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχουν δικαιώσει αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν.

Υπομονή λοιπόν γιατί δεν είναι όλοι . . . Cavenaghi

@orangeWOLF

Previous post

Πιθανή εντεκάδα με μόνο ένα ερωτηματικό

Next post

Πρώτη νίκη για χειροσφαίριση