Ειπαν... λεμεΠοδοσφαιρο

Καϊάφας: «Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι στο παιχνίδι του τίτλου»

Ο Κώστας Καϊάφας σε δηλώσεις του στην αθλητική εκπομπή «Super Monday» ανέφερε ότι η Ομάδα μας θα βρίσκεται στο παιχνίδι του τίτλου καθώς οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές δεν κατάφεραν να μεγαλώσουν την βαθμολογική διαφορά. Ανέφερε επίσης ότι ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος για όλους.

ΕΙΠΕ: “Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως όλοι και η Ομόνοια δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το ΑΠΟΕΛ. Δηλαδή η Ομόνοια, Απόλλωνας και Ανόρθωση μπορούσαν να κάνουν μια διαφορά από το ΑΠΟΕΛ αλλά δεν κατάφεραν. Πιστεύω πως θα είναι σκληρός αντίπαλος και το ΑΠΟΕΛ όπως είναι τα πράγματα.”

”Από την στιγμή που δεν έκαναν τη μεγάλη διαφορά νομίζω πως το ΑΠΟΕΛ θα είναι εκεί. Για τους πρωτοπόρους ήταν ευκαιρία να μεγαλώσουν τη διαφορά, ούτως ώστε να το βγάλουν έξω από το παιχνίδι, φαίνεται πως θα είναι στο παιχνίδι του τίτλου”.

ΛΕΜΕ: Ένας άνθρωπος που αγωνιζόταν για πολλά χρόνια στους «απέναντι», ενώ διετέλεσε και προπονητής τους, αναφέρει ότι κανένας δεν πρέπει να ξεγράφει την Ομάδα μας. Την ώρα που το μεγαλύτερο φάσμα του κυπριακού ποδοσφαίρου (παράγοντες, κόσμος, ΜΜΕ) μας θεωρούν ήδη χαμένους, ένας άνθρωπος-έμβλημα για τους χόχους κάνει τις πιο πάνω δηλώσεις. Σειρά μας και των ποδοσφαιριστών μας (έπρεπε να το είχαμε/είχαν κάνει ήδη) να πιστέψουμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να κυνηγήσουμε με αξιώσεις τον φετινό τίτλο.

Previous post

Η 8η πιο... αλλαγμένη ομάδα στην Ευρώπη με 20 μεταγραφές το 2020!

Next post

Επίθεση στον λογαριασμό του Ατζίλι