ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Κ. Παντζιαράς: «Το ΑΠΟΕΛ θα βρει τον δρόμο του»

Ένας από τους Θρύλους του ΑΠΟΕΛ μας, ένας σπουδαίος αρχηγός με τρομερές αντοχές και απίστευτο πάθος και μαχητικότητα, ο Κούλλης Παντζιαράς, μίλησε στο balla για την φετινή ομάδα μας, την αλλαγή στην εικόνα, το τι πήγε λάθος και για τι πρέπει να γίνει.

Έστειλε και το μήνυμα του στους φίλους του Θρύλου μας:

«Όλους μας στενοχωρεί η φετινή παρουσία και πορεία της ομάδας. Η αλήθεια να λέγεται δεν αρμόζει στο ΑΠΟΕΛ αυτή η παρουσία, να είναι τόσο μακριά από την κορυφή και εκτός διεκδίκησης του τίτλου», είπε αρχικά ο παλαίμαχος δυναμικός μεσοαμυντικός.

Τι πήγε λάθος πιστεύετε;
– «Το κυριότερο ήταν ο μεταγραφικςό σχεδιασμός του περασμένου καλοκαιριού, στην πορεία ήρθαν και οι αλλαγές προπονητών και όλα αυτά επηρέασαν. Έπρεπε να γίνει πιο σωστή επιλογή προπονητή όταν προσλήφθηκε ο Μακάρθι, με μια πιο γνωστή λύση όπως έγινε τώρα με τον Πουρσαϊτίδη».

Άλλαξε την ομάδα ο Πουρσαϊτίδης;
– «Ναι άλλαξε προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας, πήρε και σημαντικές νίκες και μια πρόκριση στο Κύπελλο αλλά θέλει ακόμα δουλειά ειδικά στην άμυνα».

Μπορεί μέσω Κυπέλλου το ΑΠΟΕΛ να βγει στην Ευρώπη;
– «Και βέβαια μπορεί. Όσο είναι μέσα στο Κύπελλο μπορεί να ελπίζει αλλά δεν είναι εύκολο. Σχεδόν όλοι οι μεγάλοι είναι στην διοργάνωση».

Το τρένο της 6άδας θα το προλάβει;
– «Ναι, θεωρώ ότι αν συνεχίσει όπως παίζει θα προλάβει την 6άδα αλλά για πιο πάνω είναι δύσκολο. Είναι μεγάλη η διαφορά από την πρώτη 4άδα, ενώ το ΑΠΟΕΛ έχει και δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της α΄ φάσης και πριν αρχίσουν τα πλέι οφ».

Τι θα πρέπει να γίνει του χρόνου;
– «Πρέπει να γίνει καλύτερος προγραμματισμός το καλοκαίρι, να δουλέψουν από τώρα αφού η χρονιά είναι χαμένη στο πρωτάθλημα ειδικά. Να γίνουν καλές κινήσεις για να μπει ξανά η ομάδα στον δρόμο τον σωστό, στον δρόμο που της αξίζει να βρίσκεται και να κάνει πορεία πρωταθλητισμού».

Το μήνυμα σας προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ:
– «Χρειάζεται όλοι να κάνουμε υπομονή, να είμαστε δίπλα στην ομάδα και θα βρει το ΑΠΟΕΛ τον δρόμο του».

Οι θρύλοι Νίκος, Γιώργος και Κούλλης Παντζιαράς

 

Previous post

Στους κορυφαίους της δεκαετίας ο Θρύλος μας

Next post

Μπερν: «Ήρθα στον ΑΠΟΕΛ για να παίξω στην Ευρώπη»