Επηρεασμένη από τις απουσίες βασικών παικτών στη μεσαία γραμμή η Ομάδα μας δεν κατάφερε να νικήσει την Freedom 24 Κρασάβα ΕΝΥ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της πρώτης στον Β’ γύρο.
Δεν μας αρκούσε η αναποτελεσματικότητα μας είχαμε και τον ανεκδιήγητο διαιτητή Κωνσταντίνο Φωτίου, ο οποίος ήταν εχθρικός προς την Ομάδα μας από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα.
Η διαιτησία του ήταν απαράδεκτη. Έκανε πολλά και σοβαρά λάθη εις βάρος της Ομάδας μου και επηρέασε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα. Ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό με ένταση, νεύρα και αρκετές φάσεις. Η Ομάδα μας ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα λόγω αποβολής του Λαΐφη για δυο κίτρινες σε διαμαρτυρία στην ίδια φάση.
Είχαμε κάποιες καλές φάσεις, όπως και οι αντίπαλοι, αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι.
Στο φινάλε της αναμέτρησης τα παράπονα για την αποβολή του Λαΐφη, το χρόνο καθυστερήσεων κι άλλες αποφάσεις ήταν έντονα, με αποτέλεσμα να δεχθεί κόκκινη κάρτα ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία και ο Στέλιος Ζαμπάς.
ΑΠΟΕΛ (Πάμπλο Γκαρσια): Μπέλετς, Νανού (69′ Πουρσαϊτίδης), Λαΐφης, Μπρόρσον, Σταφυλίδης, Αμπάγκνα (46′ Μέουρερ) , Ρόσα, Σατσιάς (16′ Μαϊόλι), Κόρμπου, Κούτσακος (69′ Διαμαντάκος), Ντράζιτς (69\ Μιρ).
ΕΝΥ (Κωνσταντίνος Ρωσταντής): Ζάντρο, Τσεμπάκ, Ντε Λούκας, Χριστοδούλου, Σέζαρ, Λίπσκι, Πάνκοβ, Ντε Ιριόνδο (82′ Τιάγκο), Κουμουρής (89′ Νταβιντιάν), Ντε Κούτο, Μπούντνικ.
Σκόρερ: – / –
Κίτρινες: Γκαρσία (προπονητής), Σταφυλίδης / Ντε Λούκας, Μπούντνικ, Τσεμπάκ
Αποβολές: Λαΐφης (90’+1, 2 κίτρινες) / –












