ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η προσοχή στο κύπελλο αλλά…

Η προσοχή να είναι στραμμένη στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με την Ανόρθωση την ερχόμενη Τετάρτη και δικαιολογημένα. Η χρονιά σώζεται μόνο με την κατάκτηση του τροπαίου και αυτό το γνωρίζουμε όλοι στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Παρ’ όλα αυτά δε σημαίνει ότι πρέπει να αμελήσουμε εντελώς τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Όπως γράψαμε και πιο παλιά ο μόνος στόχος στο β’ γρούμπ είναι το απόλυτο. Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και δεν μας αρκεί κάποιο άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης σε κάθε αγώνα. Σαφώς και το όποιο ροτέισον γίνει στο παιχνίδι με την ΕΝΠ το Σάββατο είναι δικαιολογημένο. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι όσοι αγωνιστούν πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει να κάνει με το ποιοι αγωνίζονται αλλά το τι θέλουν από τον αγωνιστικό χώρο. Εφόσον ο «Πούρσα» κατάφερε να περάσει στους ποδοσφαιριστές μας την νοοτροπία του νικητή αυτό δε πρέπει να χαθεί. Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι οι βασικοί έντεκα αλλά ΟΛΟΙ όσοι ανήκουν στο ρόστερ, και οφείλουν ΟΛΟΙ να παλεύουν για τη νίκη όποτε αγωνίζονται.

Σίγουρα προκαλεί ικανοποίηση το ότι η Ομάδα μας έχει να δεχθεί ήττα εδώ και ενάμισι μήνα με την τελευταία να είναι από τους χόχους στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να κρατήσουμε αυτό το σερί και να συνεχίσουμε (με νίκες) για όσο το δυνατό περισσότερο καιρό.

Πορτοκαλί Τιμωρός

Previous post

Γκάρνερ… πίσω από Ντιγκινί, Μαέ και Ρουσιά

Next post

Έρχεται το «αυτοματοποιημένο» οφσάιντ!