ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η πικρή αλήθεια! Εκκαθάριση ΤΩΡΑ!

Με μια γρήγορη ματιά και απλά μαθηματικά θα δούμε ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ ήταν καταδικασμένος από το καλοκαίρι.

Από την αρχή όλοι φωνάζαμε ότι το ρόστερ της ομάδας μας δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ ενώ πέραν τούτου ποδοσφαιριστές όπως ο Τάμαρι και Ιωάννου που ήταν βασικές επιλογές ήταν ξεκάθαρό ότι θα φύγουν πράγμα που έγινε.

  • Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο ο ΑΠΟΕΛ ξεφτιλίστηκε στην Ευρώπη ενώ σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος μαζέψαμε 7 βαθμούς.
  • Στη συνέχεια ο Πρόδρομος Πετρίδης φέρνει τον Μικ Μακάρθι και ρίχνει γαλαζοκίτρινη στάχτη στα μάτια των φίλων της ομάδας μας δηλώνοντας «Βέβαιος είναι εφικτός ο στόχος για το 8ο συνεχόμενο.» Με τον Ιρλανδό στον πάγκο σε 7 παιχνίδια παίρνουμε ισάριθμους βαθμούς και βυθιζόμαστε όλο και πιο κάτω,
  • Την ύστατη φέρνουμε τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται. Με τον «Πούρσα» στο τιμόνι κλείνουμε την απογοητευτική χρονιά εκτός εξάδας μιας και σε 10 αγώνες πρωταθλήματος από τους 30 διεκδικήσιμος βαθμούς πήραμε μόνο τους 14.

Που καταλήγουμε; Με αυτό το ρόστερ, ούτε με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε κάτι περισσότερο την φετινή χρονιά.

Το πιο τραγελαφικό;

Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού των οπαδών μας, όλοι θυμόμαστε την συνέντευξη του προέδρου της ομάδα μας σε συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα. Ο κ. Πετρίδης αφού δήλωσε ότι το με εξαίρεσή το αριστερό αμυντικό άκρο το ρόστερ είναι πλήρες, καταλήξαμε τον Ιανουάριο να παίρνουμε 4 ποδοσφαιριστές που με το καλημέρα έγιναν βασικοί γιατί το «πλήρες» ρόστερ τελικά είχε τεράστια προβλήματα.

Αλήθεια θυμάται κανείς πότε δεχτήκαμε ξανά 12 ήττες στην κανονική διάρκεια του μαραθώνιου; Η τελευταία φορά που ο ΑΠΟΕΛ τερμάτισε στην 7η θέση ήταν το 1998 δηλαδή λίγους μήνες μετά που το Σωματείο απειλήθηκε ότι θα του κατασχεθούν τα τρόπαια από την τροπαιοθήκη λόγο οικονομικών προβλημάτων.

Απαιτούμε άμεσα την απομάκρυνση όχι μόνο του προέδρου αλλά και γενικά του αποτυχημένου διοικητικού συμβουλίου της ομάδα μας, ενώ δεν έχουν θέση στον Αρχάγγελο όσοι ευθύνονται για της επιλογές του φετινού ρόστερ.

@orangeWOLF

Previous post

Αποκαθήλωση που προσβάλλει τους ΑΠΟΕΛίστες

Next post

Τα χέρια για αυτούς επιτρέπονται…