ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η «ευθιξία» της Διοίκησης και η παραμονή «Πούρσα»

Η Ομάδα μας δε κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου και να διεκδικήσει το τρόπαιο το οποίο θα σουλούπωνε με κάποιο τρόπο αυτή τη κακή χρονιά και θα μας εξασφάλιζε παράλληλα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τα λάθη που έγιναν τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα το περασμένο καλοκαίρι οδήγησαν την ομάδα τη σεζόν 2020-2021 να μένει εκτός εξάδας, χωρίς κάποιο τίτλο και εκτός Ευρώπης. Το πώς μπορεί να ανακάμψει η ομάδα λίγο πολύ ξέρουμε όλοι χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι εύκολο.

Διοίκηση      

Η αλλαγή στη κεφαλή της διοίκησης θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη. Ο κύκλος του Πρόδρομου Πετρίδη και των συνεργατών του έχει κλείσει και η παραίτηση τους θα έπρεπε να είχε γίνει προ πολλού. Μετά τα χθεσινά τουλάχιστον για λόγους ευθιξίας όφειλαν να απολογηθούν στον κόσμο και να ανακοινώσουν ότι αποχωρούν. Η κακοδιαχείριση των οικονομικών, του ρόστερ και γενικότερα όλου του οικοδομήματος μας έφεραν εδώ που είμαστε. Είναι λαϊκή απαίτηση πλέον να αλλάξει η ηγεσία η οποία όπως είπαμε και πιο πάνω έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για αυτή την κατάντια.

Πουρσαϊτίδης

Όσον αφορά τον τεχνικό της Ομάδας μας δε μπορούμε να πούμε τίποτα διαφορετικό από αυτό που είπε και ο κ. Τάκης Αντωνίου στις σημερινές του δηλώσεις. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν φέρει καμία ευθύνη. Προσπάθησε με ένα ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων να κάνει θαύματα και εν μέρει τα κατάφερε. Δε μπορούσε για κάτι περισσότερο. Στηρίζουμε τον Ελλαδίτη τεχνικό και απαιτούμε να μείνει στην ομάδα και να την κτίσει όπως ο ίδιος θέλει το καλοκαίρι φέρνοντας τους ποδοσφαιριστές που θέλει χωρίς την παραμικρή παρέμβαση από τον οποιοδήποτε. Σε ένα διάστημα τριών μηνών έδειξε τι είναι ικανός να πετύχει και άλλαξε στον βαθμό που μπορούσε (που ομολογουμένως είναι μεγάλος) την προβληματική εικόνα της ομάδας. Αν στελεχώσει το ρόστερ την προσεχή μεταγραφική περίοδο όπως ο ίδιος κρίνει, τότε είμαστε βέβαιοι ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει μεγάλο βήμα για να πάρει πίσω την χαμένη αίγλη του.

Πορτοκαλί Τιμωρός

 

Previous post

Τ. Αντωνίου: «Ο Πουρσαϊτίδης δεν φέρει καμία ευθύνη»

Next post

Ο Ντογκαλά του 1.5 εκατομμυρίου