ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η επιστροφή των τεσσάρων άτυχων

Στα πολλά αρνητικά που μας άφησε αυτή η καταραμένη χρονιά είναι και η ατυχία τεσσάρων ποδοσφαιριστών μας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ουσιαστικά.

Αναφερόμαστε στους Γιώργο Εφραίμ, Τζακ Μπερν, Γιάννη Σατσιά και Σταύρο Γαβριήλ για τους οποίους έληξε πρόωρα η σεζόν.

Ας δούμε τα δεδομένα στις 4 αυτές περιπτώσεις:

Όσον αφορά τον Γιώργο Εφραίμ θα είναι έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος μέσος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης ώμου στις 22 Φεβρουαρίου

Ο Γιάννης Σατσιάς θα είναι έτοιμος με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο 18χρονος μέσος  υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις 16 Μαρτίου προς αποκατάσταση του κατάγματος κλείδας.

Ο Τζακ Μπερν, λογικά από τον επόμενο μήνα θα είναι έτοιμος. Υπενθυμίζουμε ότι την 1η Μαρτίου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αντιμετώπιση του προβλήματος δισκοκήλης. Το θέμα που προκύπτει είναι αν ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι διατεθειμένος να τον περιμένει και γενικά να τον συμπεριλαμβάνει στο πλάνο του ή αν θα προτιμήσει να τον αντικαταστήσει με πιο «σίγουρη» λύση.

Ο πιο άτυχος Σταύρος Γαβριήλ μπήκε χειρουργείο στις 27 Απριλίου για αποκατάσταση ρήξης χιαστού συνδέσμου και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι με εφτά μήνες. Είναι νέο, δυνατό παιδί και υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος για δράση στο τέλος του Φθινοπώρου.

Previous post

Αφιέρωμα στο Μουσείο Ιστορίας ΑΠΟΕΛ

Next post

Το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών