ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Γρήγορες επιθέσεις, προσοχή στην άμυνα και υπομονή»

Ο παλαίμαχος άσος μας Τάκης Αντωνίου μίλησε στην ιστοσελίδα kerkida.net σχετικά με τον επαναληπτικό αγώνα μας απέναντι στην Ανόρθωση.

Για το πως περιμένει το παιχνίδι…“Όταν χάνεις 1-0 εκτός, είναι δύσκολο να το ανατρέψεις, γιατί χρειάζεται όταν είναι δυνατός ο αντίπαλος να διατηρήσεις το μηδέν παθητικό αν θέλεις να διεκδικήσεις την πρόκριση. Αυτό δημιουργεί μια ιδιαίτερη δυσκολία γιατί πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στην άμυνα και από την άλλη να μπορέσεις σταδιακά να πετύχεις τα γκολ που χρειάζεται. Για να τα καταφέρει το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να δείξει υπομονή και να είναι πολύ συγκεντρωμένο στην αμυντική προσπάθεια. Αυτό που θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα είναι τις αντεπιθέσεις της Ανόρθωσης γιατί θεωρώ δεδομένο ότι η Ανόρθωση θα παίξει με όλους τους παίκτες της πίσω από την μπάλα και με 5 παίκτες πίσω στην άμυνα όπως έχει πράξει τους τελευταίους τρεις αγώνες”.

Για τους παίκτες κλειδιά από πλευράς ΑΠΟΕΛ: “Ο αντίπαλος θα αμύνεται με όλους τους παίκτες. Η ομάδα θα πρέπει να παίξει με γρήγορές επιθέσεις και να εκμεταλλευτεί την οργανωτικότητα του Ζαχίντ, τη ταχύτητα του Κλωναρίδη και αν είναι καλά την αποτελεσματικότητα του Γκάρνερ. Θέλει προσοχή στην άμυνα και υπομονή”.

Η πρόβλεψή του για το σκορ… “Θα αποφύγω την πρόβλεψη. Πιστεύω δεν θα μπουν πολλά γκολ . Γιατί η Ανόρθωση θα παίζει με πολλούς παίκτες πίσω ενώ το ΑΠΟΕΛ δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να πετύχει τόσα γκολ”.

Αντρέας Ροκόπος
Previous post

Τελευταία στιγμή

Next post

Στιγμιότυπα από την τελευταία προπόνηση