ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Γιορτή με ρεκόρ!

Μεγάλη μέρα για την Ομάδα μας σήμερα. Απέναντι μας θα βρούμε τον Απόλλωνα σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Όμως σήμερα είναι η φιέστα του 5ου συνεχόμενου και του 26ου συνολικά πρωταθλήματος.

Έτσι το ΓΣΠ θα γεμίσει και θα βάλει τα γιορτινά του. Στόχος όμως για την Ομάδα μας δεν είναι άλλος από τη νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε για να κλείσουμε το πρωτάθλημα όσο το δυνατό καλύτερα, ενώ παράλληλα η ψυχολογία θα βρεθεί και πάλι στο ζενίθ.

Παρουσιαστής στη φιέστα θα είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ θα τραγουδήσουν και οι Onirama. Μια φιέστα σαν καμιά άλλη καθώς τα 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα αποτελούν σαφώς ξεχωριστό επίτευγμα. Σύμφωνα με τον Πετεβίνο όσοι παρευρεθούν στο γήπεδο θα θυμηθούν πρωταγωνιστές των τελευταίων χρόνων, ενώ αναμένεται να υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.

Βέβαια ας αφήσουμε για λίγο τα της φιέστα και ας δούμε το αγωνιστικό καθαρά κομμάτι. Ο Απόλλωνας είναι η μοναδική ομάδα που δεν κερδίσαμε φέτος, παρά το γεγονός πως για να γίνει αυτό έχει το χέρι της η διαιτησία. Παράλληλα σημασία έχει και το αποτέλεσμα καθώς με δυο τέρματα η Ομάδα μας θα σπάσει τα ρεκόρ τερμάτων στο πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι η νίκη και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, ενώ παράλληλα θέλουμε να και τη ψυχολογία ενόψει του κυπέλλου.

Previous post

Εκτός Εμπεσίλιο, Μπαράλ, μέσα ο Αστίθ

Next post

Διατήρησε το αήττητο για 37η αγωνιστική