ΑνακοινωσειςΚαλαθοσφαιραΣωματειο

Γεμάτη αισιοδοξία η νέα χρονία

Η νέα χρονιά στα παιδικά πρωταθλήματα καλαθόσφαιρας έχει ξεκινήσει, και οι μικροί Αποελλίστες δείχνουν πανέτοιμη για να τα δώσουν όλα για την επίτευξη των στόχων τους.

Η Ακαδημίες καλαθόσφαιρας του ΘΡΥΛΟΥ, έδωσαν αυτό το Σαββατοκύριακο την 2η αγωνιστική στα πρωταθλήματα τους και όπως έδειξαν και τα ίδια τα παιδία, το μέλλον του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ είναι λαμπρό.

Στην ανακοίνωση του σωματείου τονίζεται επίσης ότι τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής έτσι ώστε τα παιδία να είναι ασφαλείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου και τα σκορ των αγώνων της 1ης και 2ης αγωνιστικής αντίστοιχα:

Μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες, ενθουσιασμό και επιτυχίες προμηνύεται για τις ομάδες της Ακαδημίας Καλαθόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ, αφού οι προπονήσεις που γίνονται σε όλες τις κατηγορίες, ο ζήλος και η όρεξη των παιδιών, καθώς και η συνεργασία των γονέων, είναι στοιχεία που μόνο προς αυτή την κατεύθυνση συνηγορούν.

Το  περασμένο Σαββατοκύριακο οι ομάδες μας που αγωνίστηκαν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής είχαν τα εξής αποτελέσματα:

Κ14: ΑΠΟΕΛ-ΕΘΑ: 71-28

Κ16: ΑΠΟΕΛ-ΕΘΑ: 41-61

Κ18: ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΑΠΟΕΛ: 78-26

H ομάδα Κ14 ζευγάρωσε τις νίκες με μια μεστή εμφάνιση και συνεχίζει το πρωτάθλημα με απαιτήσεις. Η ομάδα Κ16 ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα, κάτι το οποίο στοίχησε στην εξέλιξή του. Η ομάδα Κ18, η οποία αποτελείται από νεαρά παιδιά, ηττήθηκε μεν, αποκτά τεράστιες εμπειρίες δε. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από τη διακύμανση του σκορ, με την ομάδα μας να βρίσκεται πολύ κοντά στο πρώτο δεκάλεπτο απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα Κ18, μετά από αποχή ενός έτους, επαναδραστηριοποιήθηκε και είναι η νεαρότερη του θεσμού, καθώς απαρτίζεται κυρίως από παιδιά μικρότερων ηλικιών. Η αξιοποίηση των εμπειριών που θα αποκομιστούν, θα είναι το εφαλτήριο για την ομάδα που κτίζουμε για το μέλλον.

Υπενθυμίζεται πως στην προ μιας εβδομάδας πρώτη αγωνιστική, οι ομάδες μας που αγωνίστηκαν είχαν τα εξής αποτελέσματα:

Κ14: Ευ Ζην-ΑΠΟΕΛ: 24-81

Κ16: Ευ Ζην-ΑΠΟΕΛ: 44-58

Κ18: ΑΠΟΕΛ-Ζήνωνας: 27-95

Μπαίνουμε στην βδομάδα των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων με προετοιμασία, τηρώντας με ευλάβεια τα μέτρα υγιεινής: Προσέχουμε για να… παίζουμε.

Previous post

«Καλύτερος και από την Μπαρσελόνα»

Next post

Δεν λέει να ξεκουμπιστεί