Ποδοσφαιρο

Φθηνοί, φιλόδοξοι και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές

Η φετινή αγωνιστική περίοδος τελείωσε από νωρίς για την Ομάδα μας χωρίς τη παραμικρή διάκριση. Απομένουν μερικά παιχνίδια για το Πρωτάθλημα που έχουν τον χαρακτήρα της αγγαρείας.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει πλέον άπλετο χρόνο να χτίσει το νέο ΑΠΟΕΛ. Όσον αφορά το ρόστερ ο  Ελλαδίτης τεχνικός γνωρίζει ήδη ποιους θα κρατήσει για τη νέα χρονιά και ποιους όχι. Επίσης έχει ήδη βρει μεταγραφικούς στόχους και θα ζητήσει από την διοίκηση να προχωρήσει τις περιπτώσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την επόμενη χρονιά ξεκινούν τον επόμενο Αύγουστο. Υπάρχει άπλετος χρόνος λοιπόν για να παρθούν σωστές αποφάσεις για το ρόστερ. Είναι πολύ σημαντικό να έρθουν στον «Αρχάγγελο» φιλόδοξοι και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι να προσφέρουν ουσιαστικά. Στην αγορά υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μάλιστα ΔΕΝ αξιώνουν συμβόλαια των 300-400 χιλιάδων για να υπογράψουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα ποντάρει ο «Πούρσα» με στόχο να αναγεννήσει τον ΑΠΟΕΛ και να τον οδηγήσει ξανά στη κορυφή.

Πορτοκαλί Τιμωρός

Previous post

Οι αριθμοί του Σίλβα

Next post

Έντονες αντιδράσεις για Μάκη