Ποδοσφαιρο

Ευθύνες στον Θεουλή γα το πέναλτι που δεν έδωσε

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του balla διέρρευσε η συνομιλία που είχαν ο Ιταλός  VAR Giacomelli Battiston Piero με το διαιτητή του αγώνα Χρυσοβαλάντη Θεουλή για την πολυσυζητημένη φάση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (βλέπε χέρι Αραγιούρι στην περιοχή), που καθόρισε και το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Ιταλός είπε στον Κύπριο ρεφ «play…nothing» θεωρώντας ότι δεν έγινε παράβαση για πέναλτι. Όπως όμως ανέλυσε τη φάση ο Μίλοραντ Μάζιτς μαζί με τους δύο συμπατριώτες του συνεργάτες, ρίχνει ευθύνη στο διαιτητή, ο οποίος έπρεπε να δει την παράβαση και να την καταλογίσει, χωρίς να συνεργαστεί με τον Ιταλό.

«Είναι φάση διαιτητή, αυτή» ήταν το μήνυμα του Σέρβου στον Θεουλή καθώς και σε άλλους διαιτητές με τους οποίους συνηθίζει να αναλύει τις επίμαχες φάσεις και να του στέλνει email.

Ακούοντας λοιπόν το διάλογο που είχαν διαιτητής και VAR, ο Μάζιτς έχει ενημερώσει για τη δική του θέση και έστειλε μήνυμα στους διαιτητές, ότι πρέπει να βάλουν στο μυαλό, πότε είναι δική τους ευθύνη για να αποφασίσουν και πότε συμβουλεύονται τον VAR.

Previous post

Δύσκολο πρόγραμμα με... προκλήσεις

Next post

ΑΠΟΕΛ και στο TikTok!