ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Έτσι θα λειτουργήσει ευεργετικά η αναβολή

Όπως έγινε γνωστό η έκτακτη γενική συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για τις 23 Μαρτίου αναβάλετε και θα αναμένουμε το νέο διάταγμα για να οριστεί νέα ημερομηνία.

Παρά το γεγονός ότι όλοι αναμένουμε με ανυπομονησία το αποτέλεσμα της γενικής συνέλευσης εντούτοις θεωρούμε ότι η αναβολή μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα μας. Είναι γνωστό σε όλους ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε εκλογική διαμάχη και πάντα ή επανεκλεγόταν η υφιστάμενη διοίκηση ή είχαμε ομαλή διαδοχή.

Για την ώρα είναι γνωστή η πρόθεση Θεόδωρου Κυριακίδη να διεκδικήσει την προεδρία της εταιρίας ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείτε και η πρόθεση του Πρόδρομου Πετρίδη για επανεκλογή.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι μετά την Γενική Συνέλευση να βγούμε πιο δυνατοί για το καλό του ΑΠΟΕΛ μας. Ανεξαρτήτως από το ποιος θα είναι ο πρόεδρος πάνω από όλα μας ενδιαφέρει ο ΑΠΟΕΛ.

Θα ήταν ευχής έργο εάν αποφεύγαμε την εκλογική διαδικασία που αυτόματα θα αποφύγουμε και τις όποιες διαμάχες μεταξύ των διεκδικητών. Δεν τασσόμαστε υπέρ της οποιασδήποτε υποψηφιότητας, τασσόμαστε υπέρ του ΑΠΟΕΛ.

Previous post

«Στο ΑΠΟΕΛ έχουν DNA πρωταθλητισμού»

Next post

Βαρόμετρο