ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Έτοιμος ο Εντογκαλά

Σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΛ, η Ομάδα μας θα είναι ενισχυμένη στον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ.  Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει στη διάθεση του τους Τζο Γκάρνερ και Τζακ Μπερν, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής τους Γουίλερ και Ντε Βινσέντι που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ εκτός είναι ο Ανουάρ που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Στις προπονήσεις συμμετέχει κανονικά ο Πάουλο Βινίσιους, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού. Ο Βραζιλιάνος μετά από αρκετές μέρες καραντίνας θέλει χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμος και η λογική λέει πως το πολύ να είναι στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί αν το επιτρέψει η εξέλιξη του αγώνα. Για τον Ζαμπάλα δεν τίθεται κανένα θέμα συμπερίληψης στην αποστολή, καθώς τη Δευτέρα βγαίνει από την καραντίνα και απ’ εκεί και πέρα θα χρειαστεί τις μέρες του για να αποκτήσει τον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας.

Σημαντική εξέλιξη είναι και το γεγονός ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Εντογκαλά και επέστεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Αναλόγως με την παρουσία που θα έχει στις δύο τελευταίες προπονήσεις θα κριθεί η απόφαση του «Πούρσα» για το κατά πόσο θα του δώσει φανέλα βασικού, έχοντας μεγάλη ανάγκη η ομάδα από το να αυξήσει τις επιλογές της στα επιθετικά άκρα.

Previous post

Ο «Μίρο» και οι ωραίες αναμνήσεις του στον Θρύλο

Next post

Τεράστια νίκη με ανατροπή