Ποδοσφαιρο

Επίθεση των οργανωμένων μας σε ΚΟΑ και ΚΟΠ

Ανακοίνωση στην οποία πραγματοποιούν κατά μέτωπο επίθεση σε ΚΟΑ και ΚΟΠ, τόσο για την Κάρτα Φιλάθλου όσο και για την εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί μας.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων μας:

Τελικά μέσα σε αυτόν τον τόπο ένας δρόμος υπάρχει, ο δρόμος της παρανομίας, της κλεψιάς και της συγκάλυψης.

Εχθές όλη η Κύπρος διάβασε το δημοσίευμα, που αφορούσε ακόμα ένα σκάνδαλο για την κάρτα φιλαθλου. Μετά τη διαρροή προσωπικών δεδομένων των φιλάθλων, έρχεται να προστεθεί και αυτό στο παζλ της παρανομίας και της απάτης. Ας μας απαντήσει απλά και λιτά κάποιος: Πώς μια εταιρεία γίνεται να έχει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα τόσων χιλιάδων κόσμου χωρίς την ύπαρξη κάποιας σύμβασης;;

Είναι άξιον απορίας πως μπορεί κανείς να βρει το δίκαιο του σε αυτόν τον τόπο. Στη χώρα των συγκαλύψεων από τους πάντες. Βέβαια τι είναι το σκάνδαλο της κάρτας μπροστά στο σκάνδαλο των διαβατηρίων που εμπλέκονται οι ανώτεροι αξιωματούχοι τους κράτους;; Μπροστά στη διάλυση του συνεργατισμού, στα πλαστά απολυτήρια διορισμένων της κυβέρνησης, στα κατασκοπευτικά βαν, στα pandora papers.

Γι ΄αυτό και διώξατε τους οπαδούς από τα γήπεδα. Ήταν οι μόνες οργανωμένες φωνές που δεν μπορούσατε να ελέγξετε, να κατευθύνετε. Για να πετύχετε το σκοπό σας, θυσιάσατε το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Η χθεσινή εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κύπρου είναι ένα μικρό παράδειγμα για το που οδηγείτε τον αθλητισμό, βάζοντας αχυράνθρωπους σε ΚΟΑ και ΚΟΠ που υπάρχουν απλά για να εξυπηρετούν τα δικά σας συμφέροντα και πολιτικές ατζέντες…

Previous post

Ταχύτητες και χρήση μπάλας ο Σταύρος Γαβριήλ

Next post

Άρχισε να γεμίζει ο «Αρχάγγελος»