ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Επέστρεψε για τα καλά

Ο Εμίλιο Ενσούε μπορεί με το καλημέρα να πήρε φανέλα βασικού καθώς δεν χρειαζόταν καθόλου χρόνο προσαρμογής, αλλά οι λιγοστές συμμέτοχές του με τον Απόλλωνα σε συνδυασμό με το ότι συνεχώς έπαιζε σε διαφορετικές θέσεις δεν του επέτρεπαν να αποδώσει όσο θα ήθελε.

Ο Ισπανός όταν άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του, η ομάδα μας κτυπήθηκε από τον κορονοιό και στη συνέχεια ένας μικροτραυματισμός πήρε τον Εμίλιο αρκετά πίσω. Στα τελευταία παιχνίδια αν και προσπαθούσε, δεν ήταν ο ποδοσφαιριστής που μας έχει συνηθίσει αλλά ήταν θέμα χρόνου να ανεβάσει και πάλι στροφές. Στο χτεσινό παιχνίδι έδειξε ότι σιγά σιγά έχει αρχίσει να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο 31χρονος είναι ένα από τα βασικότερα γρανάζια της ομάδα μας καθώς πέραν από τα ανασταλτικά του καθήκοντα μπορεί να βοηθήσει πολύ στο επιθετικό κομμάτι. Στα δυσάρεστα το γεγονός ότι στη θέση που αγωνίζεται ο Ενσούε δεν υπάρχει αξιόπιστη επιπλέον επιλογή μιας και ο Αποστολάκης στις λιγοστές ευκαιρίες που πήρε δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο.

@orangeWOLF

Previous post

Και επίσημα γαλαζοκίτρινος  

Next post

VAR_θηκαν να μας τρελάνουν