Ποδοσφαιρο

Ένοχος σε τρεις κατηγορίες ο Νεοκλέους, διαγράφεται από την ΚΟΠ

Ο διατητής Νικόλας Νεοκλέους που σφάγιασε την Ομάδα μας στον δεύτερο αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση, με σημερινή απόφαση του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας, κρίθηκε ένοχος σε τρεις κατηγορίες με ποινή τεσσάρων μηνών φυλάκισης (για κάθε κατηγορία) με αναστολή.

Οι κατηγορίες στις οποίες κρίθηκε ένοχος ο Νικόλας Νεοκλέους είναι: Α) Εσκεμμένη υποκλοπή και/ή παρακολούθηση ιδιωτικής επικοινωνίας Β) Εσκεμμένη αποκάλυψη σε άλλο πρόσωπο το περιεχόμενο ιδιωτικής επικοινωνίας γνωρίζοντας ότι η πληροφορία λήφθηκε από υποκλοπή ή παρακολούθηση ιδιωτικής επικοινωνίας Γ) Εσκεμμένη χρησιμοποίηση του περιεχομένου ιδιωτικής επικοινωνίας γνωρίζοντας ή έχοντας λόγο να γνωρίζει ότι η πληροφορία λήφθηκε από υποκλοπή ή παρακολούθηση ιδιωτικής επικοινωνίας.

Με την εις βάρος του δικαστική απόφαση ο Νικόλας Νεοκλέους πλέον δεν έχει λευκό ποινικό μητρώο κάτι που θα φέρει και την διαγραφή του από την ΚΟΠ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς οι διαιτητές οφείλουν να έχουν λευκό ποινικό μητρώο και ως εκ τούτου θα προκύψει διαγραφή του από τα μητρώα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Διερωτούμαστε τι έχουν να πουν τώρα Απόλλων, Ομόνοια και Ανόρθωση για τον προστατευόμενο τους.

Previous post

Ανακοινώθηκε ο Ματέο Σούσιτς (δεξί μπακ)

Next post

Ο Σούσιτς με τα 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα!