ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ενημερώνονται για τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ  στην ιστοσελίδα 24sports.com.cy μέχρι τα μέσα της εβδομάδας αυτής, ο ελεγκτικός οίκος που ανέλαβε την έρευνα των οικονομικών δεδομένων θα δώσει τα ευρήματα του στον Γιάννη Δημητρίου ως εντολοδόχο όπως επίσης στις άμεσα ενδιαφερόμενες διοικήσεις Σωματείου και Εταιρείας, τηρώντας έτσι τη διαδικασία που εξήγγειλε η διοίκηση με ανακοίνωση στις 25 Φεβρουαρίου του 2021.

Το καυτό θέμα εστιάζεται γύρω από τ’ αποτελέσματα του ελέγχου, ποιο τελικά είναι το πραγματικό χρέος της εταιρείας αλλά και πόσο διαχειρίσιμο είναι.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες σχετικά με την οικονομική τρύπα που δημιουργήθηκε στην εταιρεία.

Το ποσό σε καμία περίπτωση στην παρούσα φάση δεν μπορεί να συγκεκριμενοποιηθεί ωστόσο οι πληροφορίες μας λεν ότι ξεπερνά τα 20 εκ. ευρώ με το μεγαλύτερο ποσοστό χρέους ν’ αναλογεί στις υποχρεώσεις της εταιρείας προς το Κράτος και κυρίως προς το Φόρο Εισοδήματος.

Με αυτά και με αυτά, ενδέχεται λίαν συντόμως όλοι οι εμπλεκόμενοι αλλά και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να γνωρίζουν πως θα πορευτεί η ομάδα την επόμενη μέρα. Η μέρα της αποκάλυψης των πραγματικών καταστάσεων του Θρύλου πλησιάζει…

Πληροφορίες από ρεπορτάζ του Γιώργου Παττίχη 

 

Previous post

Ήρθαν ξένοι διαιτητές κ. Παπασταύρου!

Next post

«Δεν τέθηκε ποτέ θέμα ενδιάμεσης διοικητικής λύσης»