ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ενδιαφέρει ο Αγκίρε αν μείνει ελεύθερος

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Ισπανός αριστερός αμυντικός Ντιέγκο Αγκίρε του Απόλλωνα προτάθηκε στον προπονητή μας Σάββα Πουρσαϊτίδη ο οποίος και τον αξιολόγησε θετικά.

Η Ομάδα μας θα κινηθεί για την απόκτηση του μόνο αν μείνει ελεύθερος κάτι που όπως μαθαίνουμε από Λεμεσό, αναμένεται να συμβεί, πολύ σύντομα.

Ο Ισπανός ακραίος μπακ – χαφ είναι γρήγορος, πιστός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ διαθέτει και εξαιρετική τεχνική ταλαιπωρώντας τους αμυντικούς των αντιπάλων.

Μια σημαντική παράμετρος είναι ότι Αγκίρε και Ενσούε είναι πολύ καλοί φίλοι και τρέφουν μεγάλη εκτίμηση ο ένας προς τον άλλον.

Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα 24sports.com.cy:

Είναι από όλους παραδεχτό ότι στον αγωνιστικό Γολγοθά που ανεβαίνει το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται και κάποιον ποδοσφαιριστή που να γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα και να μην χρειάζεται εβδομάδες για να προσαρμοστεί.

Γνωρίζουμε ότι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αποφάσισε η τελευταία προσθήκη στην Χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα αφορά στην απόκτηση ποδοσφαιριστή που να μπορεί να παίξει σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά όπως είναι ο Ενσούε στο δεξί άκρο.

Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι ο Ισπανός ακραίος του Απόλλωνα, Ντιέγο Αγκίρε. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Αγκίρε προτάθηκε στον Σάββα Πουρσαϊτίδη ο οποίος ασφαλώς και τον αξιολόγησε θετικά.

Απαραίτητη όμως προϋπόθεση για να κινηθεί το ΑΠΟΕΛ για τον 30χρονο (17 Οκτωβρίου 1990) Ισπανό ακραίο αμυντικό, είναι να μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα, εξέλιξη που με τα σημερινά δεδομένα, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Previous post

Διαθέσιμος με Απόλλωνα και Ανόρθωση

Next post

Εντογκαλά αντί Κλωναρίδη που δεν προλαβαίνει