ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ένα πρώτο βήμα (video)

Η Ομάδα μας πέρασε και δύσκολες στιγμές στο α΄ημίχρονο μέχρι να καταφέρει να σκοράρει με το εξαιρετικό κτύπημα φάουλ του Σαμπάλα αλλά αυτό που μετρά είναι ότι πήρε το ζητούμενο.

Στο Β’ ημίχρονο η Ομάδα μας είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, έκανε ευκαιρίες και είδαμε κάποιους παίκτες να μπαίνουν στο γήπεδο και να δείχνουν έτοιμοι να προσφέρουν παραπάνω από άλλους.

Ο Λουντέμο στη μεσαία γραμμή, ο Θεοδώρου σαν φουλ μπακ από δεξιά, ο Σαμπάλα από αριστερά βοήθησαν και στήριξαν το πλάνο του προπονητή.

Ο Σωφρόνης με το 3-5-2 και με ένα από τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς τον Πάρη Πολυκάρπου, έδειξε ότι προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να κάνει καλύτερη την ομάδα.

Υπάρχουν όμως και οι ποδοσφαιριστές που δείχνουν να τους λείπει ο ρυθμός των αγώνων όπως οι Σάβιτς, Σόουζα και Μάγκλιτσα.

Ο Νατέλ, πρέπει να γίνει πιο ομαδικός στο παιχνίδι του, ενώ μπορεί να χαρακτηρισθεί θετικό το 20λεπτο που αγωνίστηκε ο Ντογκαλά.

Η Ομάδα κρατά την πρόκριση με το νικηφόρο 2-0 που αναμένεται να αλλάξει τουλάχιστον τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Επιβάλλεται όμως η περεταίρω αγωνιστική βελτίωση για να αλλάξει το σκηνικό που αφορά την πορεία στο πρωτάθλημα.

Έχει να διορθώσει πολλά ο Σωφρόνης, ώστε να μπορέσει η Ομάδα μας, να έχει εκ νέου βλέψεις για κάτι καλό στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πως η Ομάδα μας νίκησε 2-0 τη Νέα Σαλαμίνα με γκολ των Σαμπάλα και Νατέλ και πήρε την πρόκριση για την β΄ φάση του Κυπέλλου Coca-Cola:

 

Previous post

Αυγουστή: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για ενίσχυση»

Next post

Χρόνια πολλά Πάρη!