ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες ο Πιέρος

Άτυχος ξανά ο Πιέρος Σωτηρίου αφού ο προχθεσινός τραυματισμός θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα διάστημα αρκετών εβδομάδων (6-8 περίπου).

Ακριβής πρόβλεψη για το χρόνο της αποθεραπείας του δεν μπορεί να γίνει. Αυτό θα εξαρτηθεί από την αντίδραση που θα έχει στη θεραπεία που θα ακολουθήσει.

Ο Αστίθ γλύτωσε τα χειρότερα με κάκωση Α’ βαθμού του πελματιαίου μυός. Ο Ισπανός θα απουσιάσει από τα γήπεδα για περίπου δυο βδομάδες. Μάλλον θα χάσει τα τρία επόμενα παιχνίδια με Άρη, Σπάρτα Πράγας και Ένωση.  βέβαια ο τραυματισμός του Ισπανού θα επαναξιολογηθεί σύντομα και δεν αποκλείεται να επιστρέψει νωρίτερα από τις δυο βδομάδες.

Με την απώλεια του Σωτηρίου θα μείνουμε μόνο με δυο καθαρόαιμους επιθετικούς, τους Καβενάγκι και Πιατκόφσκι. Ελπίζουμε ότι ο Πολωνός θα βοηθήσει τον Αργεντινό στο σκοράρισμα, διαφορετικά θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.

Πολύτιμες βοήθειες στο σκοράρισμα μπορούν να δώσουν και οι μεσοεπιθετικοί μας όπως οι Ντε Βινσέντι, Βάντερ, Εφραίμ, Χαραλαμπίδης και Αλωνεύτης.

Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή Αμορίν. Ο Καρλάο, που σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ατομικό τρέξιμο, λογικά θα είναι έτοιμος το Σάββατο.

Αν, όμως, ο Βραζιλιάνος δεν προλάβει την αναμέτρηση του Άρη, τότε στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να αγωνιστεί για ακόμα μία φορά ο Νούνο Μοράις ο οποίος φέτος δεν πάει καθόλου καλά.

Previous post

Ο Τιμούρ είδε τους Νέους μας να θριαμβεύουν (video)

Next post

Η κούκλα Natascha Key