Ποδοσφαιρο

Εκτεθειμένος ο Σίλβα

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Σίλβα που έχει ευθύνη για τα δυο από τα τρία γκολ που δέχτηκε χθες η ομάδα μας.

Ο Πορτογάλος που πήρε εκ νέου γάντια βασικού μετά τον τραυματισμό του Ουζόχο μας απόδειξε ότι είναι λίγος για τον ΑΠΟΕΛ.

Από τα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια φαινόταν ότι ήταν μέτριος τερματοφύλακας και παρά το γεγονός ότι πήρε πολλές ευκαιρίες δεν δείχνει να έχει περιθώρια βελτίωσης. .

ΤΑ ΓΚΟΛ

  • Στο πρώτο γκολ μπορεί η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας να ήταν απαράδεκτη αλλά ένας καλός τερματοφύλακας θα καθάριζε την φάση με παλικαρίσια έξοδο. Αντ’ αυτού, ο Σίλβα απλά περίμενε από τους αμυντικούς που κοιμήθηκαν, με τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού να κάνει ανενόχλητος την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
  • Στο τρίτο γκολ της ομάδας της Άχνας, ο Ζάκπα έπιασε ένα συρτό σουτ έξω από την μεγάλη επανορθωτική με τον 25χρονος κίπερ να δέχεται ένα από τα πιο εύκολα γκολ του πρωταθλήματος.

Ο Σίλβα δεν μπορεί να είναι η βασική επιλογή του ΑΠΟΕΛ κάτω από τα δοκάρια καθώς πέραν κάποιον μεμονωμένων περιπτώσεων, στα πλείστα παιχνίδια δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Έχει τρομερό πρόβλημα στις εξόδους του, ενώ με την μπάλα στα πόδια είναι επικίνδυνος.

@orangeWOLF

Previous post

Τ. Αντωνίου: «Ο Πουρσαϊτίδης δεν μπορεί να κάνει θαύματα»

Next post

Χριστινάκης: «Χρειάζεται υποστήριξη η ομάδα...»