ΠετοσφαιραΣωματειο

Έκπληξη και deal με Παναγιωτίδη!

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου μας, ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρόνου διεθνή κεντρικού Αυγουστίνου Παναγιωτίδη.

Ο Παναγιωτίδης ανδρώθηκε στην Ανόρθωση, στην οποία αγωνιζόταν την περίοδο 2016-17 αλλα και 2018-19. Με την ομάδα της Αμμοχώστου κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δυο κύπελλα. Έπειτα έπαιξε για δυο χρονιές στην ΑΕΚ Καραβά και πέρυσι φορούσε τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας.

Ευχόμαστε στον Αυγουστίνο επιτυχίες και τίτλους με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης, δήλωσε: «Ο Αυγουστίνος είναι ένας απο τους πιο αδικημένους πετοσφαιριστές. Έχει πλούσιο ταλέντο και μεγάλα προσόντα. Ξεκίνησε εντυπωσιακά την καρίερα του με τίτλους και κλήσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου, αλλα μετά θεωρώ πως αδικήθηκε. Ευελπιστούμε στον ΑΠΟΕΛ να αναγεννηθεί, διότι ο καλός Αυγουστίνος είναι κύπριος κεντρικός πρώτης διαλογής και νικητής».

Με τη σειρά του ο Αυγουστίνος Παναγιωτίδης, ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρίσκομαι στο ιστορικό σωματείο του ΑΠΟΕΛ! Ευχαριστώ τη διοίκηση και κυρίως τον κ. Ζήνωνα Σεβέρη που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και συνέβαλαν τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί αυτή μεταγραφή. Διανύουμε δύσκολους καιρούς, αλλά  ελπίζουμε στην επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα και με τη βοήθεια τους να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Αισθάνομαι αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά και ευελπιστώ βήμα βήμα να επαναφέρουμε τον ΑΠΟΕΛ στο θρόνο του!».

Previous post

Λαμβάνονται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα

Next post

Στους τελικούς της UCI ο αρχηγός