Ποδοσφαιρο

«Είμαστε έως και υπερβολικοί με τις διαδικασίες»

Λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του δεύτερου φιλικού του επί βουλγαρικού εδάφους (αντίπαλος η Μπνέι Σακχίν) η Ομάδα μας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μαροκινού δεξιού μπακ Ισάμ Τσεμπάκε.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομάδας μας Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε και στην εκπομπή Τρανζίσιον του ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ ο για την εξέλιξη τόσο της προετοιμασίας όσο και του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Αναλυτικά όσα είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομάδας μας:

«Σε ό,τι αφορά τον κορωνοϊό, προσπαθούμε να είμαστε έως και υπερβολικοί με τις διαδικασίες. Επί καθημερινής βάσης γίνονται τυχαία τεστ, κάθε τρεις μέρες κάνουμε σε όλη την ομάδα, σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή του Οκριασβίλι, λειτουργήσαμε προληπτικά. Ο παίκτης έκανε 10 τεστ τις τελευταίες μέρες για να ταξιδέψει στη Βουλγαρία.

Αυτό το στάδιο της προετοιμασίας έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός ομοιογενούς αγωνιστικού συνόλου, την αντίληψη της νοοτροπίας του προπονητή. Αν μπορούσαμε να την αποκλείσουμε από το εξωτερικό περιβάλλον, θα το κάναμε, αλλά δεν είναι εφικτό. Έχουμε περιοριστεί στο ένα κρούσμα και ελπίζω να μείνουμε εκεί.

Και στο σημερινό φιλικό θα δούμε πολλούς παίκτες, πράγματα που θέλει να δοκιμάσει ο προπονητής. Πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε όλους. Υπάρχουν δεδομένα στο μυαλό του προπονητή, αλλά αυτά προσαρμόζονται. Έχουμε ακόμη τρία φιλικά στη Βουλγαρία και άλλα τρία στην Κύπρο, ευελπιστούμε αυτή η δουλειά να φέρει το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Υπήρχαν κενές θέσεις με βάση τον προγραμματισμό του προπονητή, αλλά πλέον έχουν καλυφθεί. Υπάρχουν όμως μεταβλητές που μπορούν να επηρεάσουν, όπως ενός ποδοσφαιριστή που θα μας δώσει ποιότητα και όχι απλώς ποσότητα. Όσοι είναι εκτός αποστολής, είναι εκκρεμότητες που δεν επηρεάζουν τον προγραμματισμό.

Ως ΑΠΟΕΛ δεν μιλήσαμε για Σόουζα, ούτε προγραμματίζουμε με βάση τον Σόουζα. Αυτή τη στιγμή για εμάς δεν αποτελεί προτεραιότητα, αλλά, αν προκύψει ενδεχόμενο συνεργασίας, θα το σκεφτούμε. Από τη θέση μου μπορώ μόνο να πω ότι έως τις 31 Αυγούστου θα δούμε οτιδήποτε μπορεί να μας δώσει ποιότητα και όχι ποσότητα».

Previous post

Ενθουσιασμένος ο Τσεμπακέ

Next post

Έπιασε δουλειά ο Τσεμπακέ (photos)