Ποδοσφαιρο

Εγκλήματα και εγκλήματα…

Για την περίπτωση του Βούγιαντιν Σάβιτς με το τριετές συμβόλαιο των 450 χιλιάδων ευρώ ετησίως, τα γράψαμε πολλές φορές.  Για την πιο «φρέσκια» περίπτωση του Ντιεμερσί Ντογκαλά, για την «αξία» του οποίου πληρώσαμε 350 χιλιάδες για να μας τον δώσουν και περισσότερα από 1,000,000 (!) για τριετές συμβόλαιο, αναφερθήκαμε σε αναλυτικό ρεπορτάζ πρόσφατα.

Ένα άλλο εγκληματικό λάθος της διοίκησης και όσων ασχολούνται με τον προγραμματισμό είναι η περίπτωση του Τόμας Ντε Βινσέτι. Από το 2018 που επέστρεψε ο 32χρονος Αργεντινός έχει ένα τεράστιο συμβόλαιο και πενιχρή – ελάχιστη προσφορά.

Σε αυτόν τον πρώην παίκτη  η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη πρόσφερε τριετές συμβόλαιο με συνολική αμοιβή 1,500,000 ευρώ!!! Λες και τα ευρώ είναι στραγάλια!

500 – 380 και πάλι 500 χιλιάδες!!!

Πέρσι το Καλοκαίρι ο κ. Πετρίδης είχε την φαεινή ιδέα να μειώσει το συμβόλαιο του στις 380 χιλιάδες για την σεζόν 2020-21 αλλά προκειμένου να δεχτεί, του πρόσφερε συμβόλαιο για την ερχόμενη σεζόν μισό εκατομμύριο. Και ο παικταράς φυσικά και δέχτηκε. Κορόιδο είναι; Τώρα θα του πουν ότι πρέπει να πέσει κάτω από τα… μισά! Σιγά που θα δεχτεί! Εκτός και αν λειτουργήσει η… λατρεία που έχει για την Ομάδα μας.

Δώσαμε και… πετάξαμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ένα παίκτη που με βάση τι κάνει στο γήπεδο, 100 χιλιάδες τον χρόνο, θα ήταν υπερβολικά καλή αμοιβή.

Για τρεις ποδοσφαιριστές με ελάχιστη προσφορά «πετάξαμε» και θα «πετάξουμε»περισσότερα απο 4 εκατομμύρια, όσα θα είναι αναγκαστικά το μισθολόγιο μας για τη νέα σεζόν!

Για όλα αυτά τα εγκλήματα ποιος θα λογοδοτήσει στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ;

Previous post

Ενημερώνονται και φεύγουν

Next post

Την 1η Ιουνίου η Συνέλευση