ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Έγκλημα

Όταν δέχεσαι την ήττα δύσκολα βρίσκεις κάτι θετικό να σχολιάσεις. Παρ’ όλα αυτά στο χθεσινό παιχνίδι υπήρχε κάτι που μας άρεσε. Πιο συγκεκριμένα, η εμφάνιση του Εντογκαλά και του Ενσούε, ο οποίος έπαιξε επιτέλους στη φυσική του θέση.

Ας αρχίσουμε από τον Εντογκαλά. Ο 29χρονος έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε από τη δεξιά πλευρά και ήταν ο μόνος παίχτης της Ομάδας μας που δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ. Δύσκολα μπορούσαν να του πάρουν την μπάλα οι αντίπαλοι με αποτέλεσμα να τον σταματούν τις πλείστες φορές με αντικανονικό τρόπο. Με τη χθεσινή του εμφάνιση θα είναι έκπληξη/έγκλημα αν απουσιάζει από την εντεκάδα στα επόμενα παιχνίδια χωρίς να υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος.

Πάμε στον Εμίλιο Ενσούε. Ο Ισπανός αγωνίστηκε επιτέλους στην φυσική του θέση. Η διαφορά μαζί με τον Ζεράλδες σε σχέση με το τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας στο επιθετικό κομμάτι είναι κάτι παραπάνω από εμφανέστατη. Ο ακούραστος Ενσούε δε σταμάτησε να πηγαινοέρχεται στη γραμμή και συνεργάστηκε σε πολλές περιπτώσεις άψογα μαζί με τον Εντογκαλά.

Είναι έγκλημα πραγματικά αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές να μην αγωνίζονται σε κάθε παιχνίδι και στις σωστές θέσεις. Οι δύο τους άφησαν εκτεθειμένο τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Από την μία ο Βέλγος έδειξε ότι ήταν λάθος η απόφαση του Εβρίτη τεχνικού να μην τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με την Πάφο και από τη άλλη ο Ενσούε έδειξε ότι δεξιά είναι ασταμάτητος, παρ’ όλο που δεν χρειαζόταν το χθεσινό παιχνίδι για να το αποδείξει.

 

Πορτοκαλί Τιμωρός

Previous post

Απαιτείται διοικητικό ηλεκτροσόκ

Next post

Πώς να βρουν ρυθμό;