ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Εφικτός ο δανεισμός του Τάμαρι

Το όνομα του Μούσα Αλ Τάμαρι… παίζει πολύ στα ρεπορτάζ των συναδέλφων στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Η εφημερίδα Livesport τονίζει το ενδιαφέρον του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά σημειώνει την επιθυμία της Ομάδας μας να τον επανεντάξει στο δυναμικό της.

Το δημοσίευμα:

«Συνδέθηκε» με τον Ολυμπιακό, είχε φτάσει κοντά στον Άρη πριν από λίγους μήνες, τώρα έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό. Και αρέσει στον Γιοβάνοβιτς ο Αλ Τάμαρι.

Μόλις στα 24 του, προερχόμενος από δύο σούπερ σεζόν στον ΑΠΟΕΛ, με 12 γκολ και 11 ασίστ σε 72 ματς (δύο τίτλοι, συμμετοχές στο Champions League και στο Europa League), πωλήθηκε αντί 1 εκατ. ευρώ στην αρχή της σεζόν στη βελγική Λέουβεν, στην οποία δεν έκανε καλή σεζόν.

Με μόλις ένα γκολ και μία ασίστ σε 22 ματς, δεν τα έβγαλε τα λεφτά του. Έχει συμβόλαιο έως το 2023 και δεν θα αποχωρήσει εύκολα από το Βέλγιο. Αρέσει πάρα πολύ στον ΑΠΟΕΛ που θα τον ήθελε πίσω για να κάνει το δικό του restart, μετά την πλέον αποτυχημένη σεζόν της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Θα τον ήθελε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όμως, για την ενίσχυση των άκρων του Παναθηναϊκού. Πως όμως; Με αγορά; Δύσκολο, διότι η Λέουβεν είχε δώσει 1 εκατ. ευρώ και δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον «ξεπουλήσει».

Ίσως να είναι πιο εφικτός ο δανεισμός. Σε κάθε περίπτωση θα είναι πολύ σημαντική η επιθυμία του ίδιου του παίκτη. Ίδωμεν.

Previous post

Δύο εξαιρετικές επιλογές για τον άσο!

Next post

Οκριασβίλι: «Μόνο ΑΠΟΕΛ»