ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Έδειξε ενδεκάδα ο Πούρσα

Το παιχνίδι με την Πάφο πέρασε και πλέον όλοι έχουν το μυαλό τους στο ματς της χρονιάς. Ο μοναδικός στόχος που έμεινε είναι το κύπελλο και επιβάλλεται η κατάκτηση του.

Οι επιλογές πάντως του Πουρσαϊτίδη στον αγώνα με την Πάφο έδειξαν λίγο πολύ ενδεκάδα για τον τελικό. Ξεκινώντας απ’ την κορυφή της επίθεσης που θα βρίσκεται ο Γκάρνερ, όπως ήταν δεδομένο, όμως ακόμη και το γεγονός πως η επιλογή Πούρσα ήταν να εκτίσει την τιμωρία του χθες έρχεται να επιβεβαιώσει την πρόθεση του.

Από εκεί και πέρα ξεκούρασε τον Ζαχίντ και τον Ενσούε που ασφαλώς και θα είναι βασικοί, ενώ αυτό φαίνεται πως έκανε και με Ζαμπάλα ο οποίος μετά από σερί παιχνίδια ως βασικός έμεινε στον πάγκο για να μπει μέσα ο Γουήλερ.

Τέλος το γεγονός πως οι Βινίσιους και Λούντεμο έμειναν εκτός αποστολής και ενώ προπονούνται κανονικά δείχνει πως τους θέλει στο 100% για τον «τελικό».

Ως εκ τούτου η πιθανότητα να δούμε την ενδεκάδα να αποτελείτε από τους Ουζόχο κάτω απ’ τα δοκάρια, Ενσούε, Βινίσιους, Σάντος, Ζαμπάλα από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα, Λούντεμο, Ανουάρ στο κέντρο με τον Ζαχίντ λίγο πιο μπροστά τους, Κλωναρίδη (κατά πάσα πιθανότητα) και ένα εκ των Κατσαντώνη ή Εντογκαλά στα άκρα, με τον Γκάρνερ στην κορυφή, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Previous post

Μετατίθεται σε νέα ημερομηνία η Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Next post

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες