Τα ΜΜΕ για 'μας

Έχει πολλή δουλειά να κάνει

Όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τη Δόξα, ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει πολλή δουλειά μπροστά του, μέχρι να εξαλειφτούν τα αγωνιστικά κακώς κείμενα του ΑΠΟΕΛ.

Εμπόδιο στη δουλειά του Γεωργιανού τεχνικού είναι οι συχνοί τραυματισμοί των ποδοσφαιριστών, που τον υποχρεώνουν να αναπροσαρμόζει το πλάνο του.

Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργηθεί βασικός κορμός και να παρατηρείται το ράβε-ξήλωνε του αρχικού σχήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι θα προσπαθήσουν να δουν τι φταίει, ώστε να… σκοτώσουν τη Λερναία Ύδρα των τραυματισμών.

Από εκεί και πέρα, ο Γκιγιέρμε Αμορίν προπονείται από το περασμένο Σάββατο σε φουλ ρυθμό. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό αν κριθεί πως είναι έτοιμος αγωνιστικά, θα αποκτήσει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη, αν ο τραυματισμός των Ινιάκι Αστίθ και Καρλάο τούς αφήσει εκτός πλάνου.

Σε αυτό το ενδεχόμενο είναι ορατό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά σε ρόλο σέντερ μπακ ο Νούνο Μοράις. Μέχρι το Σάββατο, όμως, υπάρχει καιρός για να εξετάσει τα δεδομένα που θα ισχύουν ο Κετσπάγια και να πάρει τις αποφάσεις του.

 

Goal

Previous post

Το βράδυ τ’ αποτελέσματα

Next post

Ο Τιμούρ είδε τους Νέους μας να θριαμβεύουν (video)