Ειπαν... λεμεΠοδοσφαιροΠυρ ομαδον

Έχετε ασυλία κύριοι;

Ο χόχος εκπρόσωπος τύπου με δηλώσεις του πριν από λίγο προσπάθησε να προστατέψει τον πρόεδρο της ομάδας του και να συσπειρώσει τον κόσμο που τους ακολουθεί. Άστοχες, ανυπόστατες και προκλητικές δηλώσεις για ακόμα μια φορά.

ΕΙΠΑΝ:  “Ο πρόεδρος έχει έρθει δύο φορές στην Κύπρο από τη μέρα που ξέσπασε η πανδημία την πρώτη φορά είχε μπει σε περιορισμό  και μέχρι την μέρα που μετακινήθηκε εντός της Κύπρου για να πάει στο παιχνίδι που παίζαμε με την Πάφο είχε υποβληθεί σε 6-7 τεστ κορωνοϊού.

Τη δεύτερη φορά που είχε έρθει στην Κύπρο ο πρόεδρος, εξασφάλισε ειδική άδεια, μέσω της οποίας του επιτρεπόταν να ακολουθεί τα πρωτόκολλα που ακολουθούσε η ομάδα μας. Είχε έρθει για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ναι με τεστ. Του επέτρεπε αυτή η ειδική άδεια να ακολουθεί το πρωτόκολλο που ακολουθούσε η ομάδα”.

ΛΕΜΕ: Ειδικές άδειες μόνο εσείς μπορείτε να εξασφαλίζετε. Ποιος είναι ο κ. Παπασταύρου για να εξασφαλίζει «ειδικές» άδειες; Έχετε ασυλία κύριοι; Σας συνηθίσαμε σε αυτές τις τακτικές και μετά να νιώθετε και το θύμα της υπόθεσης.

Ανδρέα Δημητρίου σε μάθαμε καλά τα τελευταία χρόνια. Η δουλειά σου είναι να συσπειρώνεις τον κόσμο της ομάδας σου. Ούτε εσύ ο ίδιος δε πιστεύει αυτά που λες. Τα ψυχολογικά όλων αυτών των χρόνων σας κάνουν να βγάζετε χολή αλλά τον ΘΡΥΛΟ δεν τον ακουμπάτε ούτε μπορείτε να τον επηρεάσετε με όλον αυτόν τον φανατισμό και το τεταμένο κλίμα που δημιουργείτε.

Previous post

Ποιος παραβιάζει το πρωτόκολλο

Next post

«Ο κ. Παπασταύρου είναι πάνω από το νόμο;»