ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Δύο πέναλτι που μόνο αυτοί δεν είδαν…

Λένε και συμφωνούμε, ότι δεν είναι αντρίκιο, δεν είναι μαγκιά να χτυπάς κάποιον όταν είναι πεσμένος κάτω. Στην περίπτωση της ομάδας μας, τώρα που είμαστε στην χειρότερη κατάσταση), κάποιοι φαίνεται βρήκαν (τους την δώσαμε), την ευκαιρία να μας χτυπούν ανελέητα.

Δύο ξεκάθαρα πέναλτι, που είδαμε όλοι εκτός από τον διαιτητή Λούκα Σωτηρίου και τον ΒΑΡίστα στο ντέρμπι με την Ομόνοια διεθνή διαιτητή Τιμόθεο Χριστοφή, είχε η ομάδα μας στο προχθεσινό ντέρμπι με την Ομόνοια.

Στο 14’ σε σέντρα του Κλωναρίδη η μπάλα χτυπάει καθαρά στο χέρι του Λέζιακς αλλά ο διαιτητής και ο ΒΑΡίστας έπαιξαν πελλόν!  Δείτε την φάση στο πιο κάτω βίντεο από το 2:25’’ – 3:02’’.

Ακόμα πιο ξεκάθαρη είναι η φάση στο 20’ όταν ο Ζαχίντ σεντράρει, ο Γκάρνερ κάνει την κεφαλιά και ο Σεχού με τα δύο χέρια γκρεμίζει τον Άγγλο επιθετικό μας. Και πάλι διαιτητής και ΒΑΡίστας δεν είδαν ότι δεν ήθελαν να δουν. Δείτε ξανά την φάση στο βίντεο με τα στιγμιότυπα του ντέρμπι από το 3:36’’ – 3:47’’.

Για να προλάβουμε κάποιους καλοθελητές ξεκαθαρίζουμε για πολλοστή φορά ότι για την πολύ άσχημη θέση που βρεθήκαμε δεν μας φταίνε οι άλλοι παρά μόνο ο εαυτός μας και πιο συγκεκριμένα η κακοδιαχείριση της διοίκησης Πετρίδη και τα εγκληματικά λάθη που έκανε.

Δεν θα σιωπούμε όμως στις περιπτώσεις ξεκάθαρων και προκλητικών λαθών εις βάρος μας από τον οποιονδήποτε. Πως γίνεται να κάνουν πως δεν βλέπουν αυτά που εμείς και ο κόσμος όλος βλέπει;

Previous post

Γ. Αμανατίδης: «Νιώθω τυχερός που είχα πάει στο ΑΠΟΕΛ τότε»

Next post

Με Ενσούε στο ντέρμπι