ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Δωρεάν μετοχές σε ΑΠΟΕΛίστες μη μετόχους

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην πρόεδρος του σωματείου μας  Χριστόφορος Ποταμίτης, ενημερώνει ότι διαθέτει δωρεάν μετοχές σε όσους ΑΠΟΕΛίστες θέλουν να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση.

Η τοποθέτηση του:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ για παρουσία όλων στην πιο κρίσιμη Γενική Συνέλευση

Από μηνύματα που πήρα από φίλους ΑΠΟΕΛίστες έχω διαπιστώσει ότι αρκετοί θα ήθελαν να αγοράσουν κάποιες μετοχές μόνο για να μπορέσουν να παρευρεθούν στην Γ.Σ της εταιρείας η οποία διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό μας τμήμα αυτή την στιγμή.

Έχω στην διάθεση μου 15,362 μετοχές τις οποίες διαθέτω ΔΩΡΕΑΝ σε 15 χιλιάδες (αν είναι εφικτό) μη μέτοχους ΑΠΟΕΛίστες για να μπορέσουν να είναι παρών και να έχουν λόγο στο μέλλον του ΑΠΟΕΛ.

Η παρουσία τους και μόνο σε μια τόσο κρίσιμη Γ.Σ. θα δώσει ένα δυνατό μήνυμα στους υπόλοιπους μετόχους οι οποίοι δυστυχώς με τις λανθασμένες επιλογές και ανοχή τους τα τελευταία 6 χρόνια έφεραν το ΑΠΟΕΛ στα πρόθυρα της καταστροφής.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν και θα είναι πάντα ο κόσμος του και αυτό το μήνυμα θα πρέπει να πάρουν όλοι…

Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ όπως συμπληρώσει τα στοιχεία και να υπογράψει όπου αναφέρει ΕΚΔΟΧΕΑΣ στο επισυναπτόμενο «έγγραφο μεταβίβασης μέτοχων». Ακολούθως μπορεί να το στείλει με email στο [email protected]

Τέλος για να προλάβω κάποιους, και μία μετοχή είναι αρκετή για να φέρει αποτέλεσμα στον στόχο που είναι η δυνατή παρουσία – φωνή.

Επισυναπτόμενο μπορείτε να βρείτε το «Έντυπο Μεταβίβασης Μετοχών».

Previous post

Σταθερά στην κορυφή με νέα νίκη

Next post

Ξεφορτωνόμαστε τον Σάβιτς!