ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Δεν χωράει στο νέο πλάνο ο Ντε Βινσέτι

Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια στο να προχωρήσουν αρκετά θέματα και κυρίως στο ξεκαθάρισμα με το υφιστάμενο ρόστερ, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης όχι μόνο δεν χάνει την πίστη του για την ομάδα που άρχισε να φτιάχνει, αλλά είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα δημιουργήσει ένα σύνολο με ικανότητα να διεκδικήσει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ο Ελλαδίτης προπονητής έχει ξεκαθαρίσει τα θέλω του και πιστεύει ότι ακόμα και μέσα σε πιο στενά οικονομικά πλαίσια, μπορεί να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα μπορέσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει τους πρωταγωνιστικούς της στόχους. Μάλιστα έχει καταλήξει και σε επιλογές για την ενίσχυση και θεωρεί ότι αν αποκτηθούν οι παίκτες που θέλει θα δημιουργηθεί πολύ ισχυρή ομάδα.

Στο μεταξύ, από τη στιγμή που ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί πως ο Τόμας Ντε Βινσέντι δεν χωράει στο πλάνο του και το δείχνει με το πως κινείται στον προγραμματισμό, η διοίκηση καλείται να βρει τη λύση για να αποχωρήσει από το ρόστερ.

Το ιδανικό σενάριο είναι να βρεθεί κάποια ομάδα που θα μπορέσει να επωμιστεί το συμβόλαιο του και η αλήθεια είναι ότι γίνεται ένα άνοιγμα προς την αγορά της Κίνας, όμως προς το παρόν δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ.

Όπως είναι γνωστό έχει προκύψει συμφωνία με τον Κλωναρίδη, επιστρέφει και ο Ζαχίντ και κάτω από αυτά τα δεδομένα ο Ντε Βινσέντι είναι περιττός στο ρόστερ.

 

sport-fm

 

Previous post

Οι θέσεις στις οποίες η ενίσχυση κρίνεται αναγκαία

Next post

Ζητείται ηγέτης για τη μεσαία γραμμή