ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Χωρίς τον Μάγκλιτσα στο ντέρμπι

Χωρίς τον Άντον Μάγκλιτσα, τουλάχιστον σ’ ότι έχει να κάνει με το βασικό σχήμα που θα επιλέξει ο Σωφρόνης Αυγούστη, θα παραταχθεί η Ομάδα μας στο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής. 

Ο Κροάτης επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού (αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό), που δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα τις δύο προηγούμενες ημέρες.

Κατά συνέπεια, με μόλις δύο προπονήσεις να μεσολαβούν για το παιχνίδι του «Αντώνης Παπαδόπουλος», το κατά πόσον θα είναι σε θέση να δώσει το παρών του στην αποστολή της Ομάδας μας είναι εξαιρετικά αμφίβολο.

Αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι ότι ο τραυματισμός του Κροάτη, σε συνδυασμό και με την άσχημη αγωνιστική κατάσταση που βρισκόταν το τελευταίο διάστημα, θα τον κρατήσει στα σίγουρα εκτός βασικού σχήματος ακόμα κι αν προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Με τον Γκιόργκι Κβιλιτάια έτοιμο να αγωνιστεί, ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να παρατάξει την Ομάδα με τον Γεωργιανό και τον Λέο Νατέλ στη γραμμή κρούσης .

Για το Κυριακάτικο ντέρμπι δεν υπολογίζονται και οι Ντε Βινσέντι, Οκριασβίλι, Βινίσιους και βέβαια ο Σάντος.

Πανέτοιμος είναι ο Γιώργος Εφραίμ, που ήταν στην αποστολή με την ΠΑΕΕΚ και αποτελεί εναλλακτική λύση για τον Σωφρόνη από τον πάγκο.

 

Previous post

Θεουλή στο ντέρμπι

Next post

Ο Κβιλιτάια ξέρει...