Ο επικεφαλής του τμήματος φούτσαλ της ομάδας μας, Χάρης Βασιλείου έστειλε μήνυμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ μας για τη νέα χρονιά. Το μήνυμα του:
«Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και δύναμη.
Η νέα χρονιά μας βρίσκει πιο έτοιμους και πιο αποφασισμένους. Η ομάδα μας ενισχύθηκε με τρεις ποιοτικούς φουτσαλιστές, οι οποίοι έρχονται να προσθέσουν ποιότητα, εμπειρία και ενέργεια στο σύνολο.
Είμαστε αισιόδοξοι. Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αξία χωρίς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ δίπλα μας. Η δύναμη αυτού του τμήματος ήταν πάντα ο κόσμος του. Χωρίς τη στήριξη σας, δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Με εσάς, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Σας θέλουμε κοντά μας, στις εξέδρες και σε κάθε αγώνα. Μαζί είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία, σε μια χρονιά-ορόσημο για τα 100 χρόνια της πιο ένδοξης ομάδας.»











