Ποδοσφαιρο

Αυτή την φορά θα τα βρει σκούρα

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ένα πράγμα ήταν αξιοσημείωτο (πέραν από το ότι δεν κατεβήκαμε καν στο γήπεδο). Κι αυτό ήταν η μεγάλη ευκολία του αριστερού μπακ των χόχων, Γιαν Λέσιακς, να κάνει ότι θέλει ανεβοκατεβαίνοντας ολόκληρη την  γραμμή δημιουργώντας ρήγματα στην Ομάδα μας.

Σε εκείνο το παιχνίδι στην δεξιά πλευρά αγωνίζονταν οι Ατζίλι και Ζεράλδες. Ο Ισραηλινός δεν επέστρεφε σχεδόν ποτέ να βοηθήσει σε στιγμές άμυνες και ο Πορτογάλος παρόλο που έμενε χωρίς βοήθειες δεν μπορούσε να αποτρέψει τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή από το να κάνει κυριολεκτικά ό,τι θέλει.

Στο μεθαυριανό παιχνίδι τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Την ευθύνη για να μαρκάρουν τον Τσέχο θα έχουν οι Κλωναρίδης και Ενσούε και σίγουρα θα τον περιορίσουν πολύ περισσότερο απ’ ότι οι Ατζίλι και Ζεράλδες. Δεν υποτιμούμε καθόλου τον ποδοσφαιριστή της μεθαυριανού μας αντιπάλου αλλά ομολογουμένως θα τα βρει σκούρα αυτή την φορά.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για το πως θα αντιμετωπιστεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ο οποίος κάνει πολύ καλές εμφανίσεις τελευταία κα μετρά δεκατρείς ασίστ για τους χόχους την φετινή χρονιά καθιστώντας ουσιαστικά τον εαυτό του ως την μεγαλύτερη πηγή κινδύνου στο δημιουργικό κομμάτι.

Πορτοκαλί Τιμωρός

Previous post

Να μείνει αήττητος

Next post

Έντονο πρέσινγκ στα στόπερ