ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αυγουστή: «Ο ΑΠΟΕΛ με τον Μιλόγεβιτς βελτιώθηκε αμυντικά»

Στην αμυντική βελτίωση μας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στάθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο πρώην προπονητής της Ομάδας μας Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στους Μάγκλιτσα και Κβιλιτάια, τονίζοντας ότι είναι πίσω…

Όσον αφορά το μέλλον του, ανέφερε πως δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του, ωστόσο τον ενδιαφέρει η προοπτική του εξωτερικού.

Όσα δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή:

Για το ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια: «Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένει όλος ο κόσμος. Σε αυτά τα ματς παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες και θεωρώ ότι η πιο έτοιμη ομάδα και η πιο τυχερή από τις 2 θα πάρει την νίκη. Νομίζω ότι το γκολ θα κυνηγήσουν και οι δύο ομάδες αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα πάει το σκορ. Είναι ένα σημαντικό ματς για την συνέχει του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει φαβορί όπως φαβορί δεν υπάρχει σε κανένα από τα ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής».

Για Μάγκλιτσα και Κβιλιτάια: «Είναι και οι δύο πίσω και κανείς τους δεν είναι ευχαριστημένος. Έχουν εξαιρετική ποιότητα αλλά με τους αριθμούς που έχουν πρέπει να δουλέψουν σκληρά στην προπόνηση και να επανέλθουν άμεσα. Οι ίδιοι μπορούν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους».

Για την καλή αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ: «Η αμυντική γραμμή βελτιώθηκε πολύ και ειδικά με τον νέο συνάδελφο. Οι παίκτες κάνουν πολύ καλή ομαδική δουλειά και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Είναι κίνητρο για τους παίκτες. Υπάρχει ποιότητα».

Για τα θετικά μηνύματα του κόσμου: «Είναι σημαντικό όταν φεύγεις από μία ομάδα να υπάρχει αναγνώριση. Η δουλειά μας είναι η βελτίωση της ομάδας στην οποία δουλεύουμε».

Previous post

Έτοιμος ο Μπέλετς για το ντέρμπι

Next post

Πρωινή προπόνηση ενόψει ντέρμπι