ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αυγουστή: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για ενίσχυση»

Ικανοποιημένος από τη νίκη – πρόκριση μας επί της Νέας Σαλαμίνας παρουσιάστηκε ο  Σωφρόνης Αυγουστή.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το κύπελλο. Καταφέραμε και κερδίσαμε και είχαμε και κάτι πολύ σημαντικό, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Τα δυο γκολ θα μας δώσουν μεγάλη βοήθεια στην συνέχεια. Πολύ σημαντικό κομμάτι ο κόσμος, σε κάποιες στιγμές μας βοήθησε πάρα πολύ. Πρέπει να ενώσουμε όλα τα κομμάτια της ομάδας, όλοι μαζί να ξεκινήσουμε τη δική μας αντεπίθεση από το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με την ΠΑΕΕΚ. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να νικήσουμε».

Για τον τρόπο που πανηγύρισαν τα γκολ οι ποδοσφαιριστές: «Είναι ένα κομμάτι που το θέλω πάρα πού να το βάλουμε στο αποδυτήρια. Σίγουρα λείπει η ομοιογένεια και αυτό θα το κτίσουμε στα παιχνίδια».

Για τον Οκριασβίλι: «Ο Οκριασβίλι θα είναι μαζί μας στο παιχνίδι της Δευτέρας.

Αναφορικά με το εάν υπάρχει ενδεχόμενο ενίσχυσης με δανεικό ποδοσφαιριστή (στις 24/9 εκπνέει η προθεσμία): «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για ενίσχυση και από τον πρόεδρο και από εμένα, αλλά δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή. Αν δεν γίνει, όμως, θα πρέπει να συνεχίσουμε με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές και πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά».

Previous post

Νατέλ: «Ήρθα για να φέρω τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή»

Next post

Ένα πρώτο βήμα (video)