ΚαλαθοσφαιραΣωματειο

Άργησε να παλέψει ο ΑΠΟΕΛ

Ο Νεοκλής Θεοχαρίδης γράφει για την δίκαιη πρόκριση του Κεραυνού στους τελικούς του πρωταθλήματος και την καθυστερημένη αντίδραση του ΑΠΟΕΛ.

Πέρα για πέρα δίκαιη ήταν η πρόκριση του Κεραυνού εναντίον του ΑΠΟΕΛ η οποία ήρθε με… σκούπα.

Ο Κεραυνός αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά πως έχει το DNA του πρωταθλητή και όταν ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα και να πανηγυρίσει την πρόκριση για την τελική φάση.

Εκεί που αύριο θα περιμένει την ΑΕΚ όπου αν κερδίσει στο ΚΙΤΙΟΝ τότε θα βρεθούν αντιμέτωποι την άλλη εβδομάδα με τη σειρά να ξεκινά από τον Στρόβολο.

Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε άμυνα ζώνης κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσε να κρατηθεί κοντά στο σκορ.

Στο τέλος βρέθηκε να χάνει με 85-80 και είχε δύο φορές την ευκαιρία να μειώσει περισσότερο και να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση της νίκης, αλλά η κούραση και κάποιες κακές επιλογές σε συνδυασμό με την καλή άμυνα του Κεραυνού δεν του επέτρεψαν να ελπίζει σε κάτι παραπάνω.  Μοιραίος ήταν σήμερα για την ομάδα του ο Μπέρι καθώς παρουσιάστηκε ιδιαίτερα άστοχος με 1 στα 10 τρίποντα.

Ο ΑΠΟΕΛ αποχαιρετά το πρωτάθλημα με το κεφάλι ψηλά έστω και αν έχασε τη σειρά με 3-0.

Ο Κεραυνός δείχνει να φορτσάρει στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος και αναμένουμε να παρακολουθήσουμε συναρπαστικούς τελικούς την ερχόμενη εβδομάδα.

ΥΓ: Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε αλλά δεν μπορούσε.

ΥΓ1: Ο Κεραυνός το ήθελε περισσότερο.

ΥΓ2: Ο ΑΠΟΕΛ φέτος έθεσε τις σωστές βάσεις για το μέλλον. Απαιτείται υπομονή και στήριξη η καινούργια διοίκηση για να επιστρέψει στην κορυφή η ομάδα.

Νεοκλής Θεοχαρίδης στο cyprusbasket.net

Previous post

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Next post

Φωτογραφία ρετρό από την Ομάδα μας