ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αρχίζουν επαφές για δύο νέες μεταγραφές

Προτεραιότητα του  Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι η ενίσχυση του αριστερού άκρου. Ψάχνει για αμυντικό ο οποίος να μπορεί να παίξει ως αριστερό μπακ αλλά και στο κέντρο της άμυνας αφού και σε αυτή την θέση οι επιλογές δεν είναι οι πλέον κατάλληλες.

Αν μπορούσε ο Ελλαδίτης προπονητής να κάνει τρεις μεταγραφές θα έπαιρνε σίγουρα και αριστερό μπακ αλλά και ένα «στόπερ» ωστόσο είναι υποχρεωμένος να ψάξει για παίκτη που να μπορεί να δώσει λύσεις είτε στη μια είτε στην άλλη θέση.

Η δεύτερη επιλογή του Πουρσαϊτίδη, θα αφορά σε αριστεροπόδαρο ακραίο επιθετικό. Μετά την αποχώρηση του Ατζίλι, κρίνεται αναγκαία η προσθήκη ενός ακόμα παίκτη στα άκρα μεσοεπιθετικά.

Μαθαίνουμε ότι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει εντοπίσει κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις παικτών τις οποίες αξιολόγησε και ζήτησε να αρχίσουν οι επαφές από πλευράς διοίκησης έτσι ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ το συντομότερο.

Έμεινε η ανακοίνωση για Ζεράλδες

Με δεδομένη την αποχώρηση του Ζεράλδες (έμεινε μόνο η ανακοίνωση), δεν χρειάζεται να αποχωρήσει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής από το δυναμικό της ομάδας αφού υπήρχε μια κενή θέση (μετά την αποχώρηση του Τάμαρι), ενώ έφυγαν πρόσφατα οι Γιένσεν, Ατζίλι.

Previous post

Ο ορθολογισμός επέστρεψε

Next post

Τέτι για ΑΠΟΕΛ: «Πρέπει να βρει τη δύναμη και να αντιδράσει»