ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Από την γη στον ουρανό

Απίστευτη είναι η διαφορά που δείχνει η ομάδα μας εντός αγωνιστικού χώρου με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Ο ΑΠΟΕΛ σιγά σιγά έχει αρχίζει να θυμίζει ομάδα, πράγμα που φαίνεται και από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας, αλλά και από τα αποτελέσματα. Το «παραμύθι» ότι ο λόγος της αγωνιστικής ανάκαμψης του ΑΠΟΕΛ είναι λόγο της συμμέτοχής του στο αδύνατο γκρουπ, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς ας μην ξεχνάμε ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχουμε χάσει από όλες της ομάδες που αγωνίζονται στο δεύτερο γκρουπ. Ναι η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ανεβάσει στροφές.

Η τελευταία ήττα της ομάδας μας ήρθε στις 20 Φεβρουαρίου κόντρα στην Ομόνοια που όλοι θυμόμαστε τί έγινε στην αίθουσα του VAR. Από τότε ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα αήττητο σερί 7 αγωνιστικών σε πρωτάθλημα και κύπελο με ότι και εάν αυτό συνεπάγετε.

Ο Έλλαδίτης τεχνικός πήρε ένα ελλειμματικό ρόστερ που δεν μπορούσε να ανταλλάξει δυο πάσες και το έκανε ομάδα. Αξέχαστα θα μας μείνουν τα παιχνίδια που η ομάδα μας όχι δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες αλλά δεν ολοκλήρωνε ούτε μια τελική προσπάθεια στους απέναντί στόχους.

Από την γη στον ουρανό η διαφορά της ομάδας μας με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να βρίσκει το «κουμπί» των ποδοσφαιριστών του και να παίρνει από αυτούς το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

Αλήθεια που θα ήταν ο ΑΠΟΕΛ με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στο τιμόνι από την αρχή της σεζόν, ακόμα και με αυτό το ελλειμματικό ρόστερ;

@orangeWOLF

Previous post

Η λογική λέει ότι ΔΕΝ παίζει

Next post

Απλά μαθηματικά