ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Aπό τη θεωρία στην πράξη

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός που έκανε το ΑΠΟΕΛ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, είναι παραδεκτό ότι ήταν σωστός από την άποψη ότι αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές με πολύ καλό βιογραφικό και στις θέσεις που η ομάδα είχε ανάγκη.

Το ρόστερ που διαθέτουν οι γαλαζοκίτρινοι είναι τέτοιο που τους επιτρέπει να έχουν ψηλές απαιτήσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο Europa League, αρκεί να υπάρχει η σωστή αξιοποίηση από τον προπονητή.

Ο Τόμας Ντολ μπαίνοντας η ομάδα σε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα με την επανέναρξη των υποχρεώσεών της, καλείται να βγάλει όλα του τα όπλα, να διαχειριστεί το ρόστερ με τέτοιο τρόπο που να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί με επιτυχία στις υποχρεώσεις της.

Ο Γερμανός προπονητής καλείται να παρουσιάσει την ομάδα του και πάλι με πειστικό αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια και για να γίνει αυτό χρειάζεται σωστή αξιολόγηση της κατάστασης.

Θυμίζουμε ότι το ΑΠΟΕΛ από τις 19 Οκτωβρίου που θα γίνει το ματς με τη Δόξα, μέχρι το ντέρμπι με την Ομόνοια στις 2 Δεκεμβρίου, έχει να δώσει έξι αγώνες πρωταθλήματος, εκ των οποίων οι τρεις είναι ντέρμπι με ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις, καθώς και τις δύο αναμετρήσεις με την Καραμπάχ και μια με τη Ντουντελάνζ για το Europa League που θα καθορίσουν την πορεία του στη διοργάνωση.

Είναι δεδομένο ότι ποδοσφαιριστές που περιμένουν να πάρουν τις ευκαιρίες τους, καθώς για διάφορους λόγους δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής το προηγούμενο διάστημα, όπως οι Βούρος, Άλεφ, Ζοαοζίνιο, Χαλένιους και κάποιοι άλλοι, θα χρειαστεί να δώσουν λύσεις και καλούνται να παρουσιαστούν έτοιμοι για να αρπάξουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Θεωρητικά και βάσει βιογραφικών το ΑΠΟΕΛ έχει πλήρη ομάδα και απομένει να περάσει από τη θεωρία στην πράξη και να το δείξει μέσα στο γήπεδο.

Previous post

«Είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ»

Next post

Η παρακάμερα στη Σεβίλλη (vid)