ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Από εβδομάδας τα σπουδαία στα διοικητικά

Ο προγραμματισμός του ΑΠΟΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει αρχίσει ενώ συνεχίζονται και οι διεργασίες που αφορούν στα διοικητικά.

Όσον αφορά στο ενδιαφέρον που εκφράστηκε από τον Θεόδωρο Κυριακίδη για δημιουργία συνδυασμού, νεότερα αναμένεται να προκύψουν από εβδομάδας.

Συνεχίζει τις επαφές

Επικοινωνήσαμε σήμερα (30/3) το μεσημέρι μαζί του και μας είπε λακωνικά ότι συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του αναμένοντας τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου.

Ακόμα ο κ. Πετρίδης

Ο νύν πρόεδρος της Εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ωστόσο είναι πολλές και σημαντικές οι ενδείξεις που τον φέρνουν να διεκδικεί την επανεκλογή του.

Επιθυμούν να αποφευχθούν οι εκλογές

Μια μερίδα παλιών, παραδοσιακών στελεχών του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι είναι και μέτοχοι της Εταιρείας, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποφευχθεί η εκλογική αντιπαράθεση με την συνεργασία όλων όσων ενδιαφέρονται για την διοίκηση της Εταιρείας.

Δύσκολο να αποφευχθεί η εκλογική αντιπαράθεση

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα όμως εκτιμούμε ότι είναι ανέφικτη μια τέτοια περίπτωση αφού, με βάση τα όσα έχουν λεχθεί, υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην φιλοσοφία που διέπει τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, από τους ενδιαφερόμενους να ηγηθούν της Εταιρείας από τη νέα σεζόν.

Ρεπορτάζ του Γιώργου Παττίχη στο 24sports.com.cy

Previous post

Αρχίζει η προαγορά της επετειακής φανέλας

Next post

Απαρτία από την Πέμπτη