ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Απαντά μέχρι την Κυριακή ο Τάμαρι

Για όλα τα θέματα που αφορούν στην Ομάδα μας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου  Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την έναρξη της προετοιμασίας και τους στόχους: «Εμείς έχουμε τον στόχο μας ο οποίος είναι διαχρονικός και δεν αλλάζει. Σαφώς και τα κίνητρα μας δεν στερεύουν ποτέ. Η χρονιά ξεκινά ουσιαστικά από τα σήμερα με την πρώτη προπόνηση μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων. Σιγά σιγά θα μπούμε και σε ρυθμούς αγωνιστικούς από τις 18 του μήνα όταν θα δώσουμε το πρώτο μας φιλικό».

Για τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στις φετινές διοργανώσεις της UEFA: «Πλέον τα λάθη δεν θα συγχωρούνται και θα πρέπει να είσαι σε πλήρη επιφυλακή πριν από κάθε αγώνα και σε πλήρη στοχοπροσήλωση κατά τη διάρκεια. Οι παίκτες πρέπει να μπαίνουν στους αγώνες με τη νοοτροπία που μπαίνουν σε ένα τελικό κυπέλλου».

Για τα διαρκείας και την προσέλευση κόσμου: «Το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας και της απόφασης για προσέλευση του κόσμου είναι ένα πράγμα που θα μπορούσε να γίνει. Είχαμε ενημερωθεί από πλευράς ΚΟΠ ότι θα είχαμε εξέλιξη την τρέχουσα βδομάδα. Ελπίζω ότι θα έχουμε νέα την επόμενη βδομάδα. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε ήδη δημιουργήσει ένα σύστημα διάθεσης και διανομής των εισιτηρίων διαρκείας. Σαφώς και θα υπάρξει ανταπόδοση σε σχέση με την απώλεια παιχνιδιών που έχουν χάσει οι κάτοχοι διαρκείας την περσινή χρονιά».

Για τους παίκτες που θα απουσιάσουν από την πρώτη προπόνηση: «Υπάρχουν τέσσερις παίκτες που λείπουν. Έχω αναφέρει την περίπτωση του Ζαχίντ, τις περιπτώσεις του Βούρου και Σάβιτς ενώ προέκυψε και μια άδεια στον Χαλένιους καθώς εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα για τη συνεργασία μας. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στον Αρχάγγελο».

Για τον Τσιλιγγίρη: «Είναι ένα παιδί που έχει πολύ μεγάλη προοπτική. Υπήρξε ενδιαφέρον και από ομάδες της Α’ Εθνικής για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του. Ο κ. Ουζουνίδης μας υπέδειξε ότι είναι ένα παιδί που μπορούμε να προχωρήσουμε πάνω του».

Αν επηρεάζει το πλάνο με τους τερματοφύλακες ο Τσιλιγγίρης: «Είναι ξεχωριστή η περίπτωση του Τσιλιγγίρη γιατί πρόκειται για ένα παιδί που δεν παίρνει θέση στον πρώτο κατάλογο. Η μεταγραφή του δεν επιφορτίζει το οικονομικό κόστος της ομάδας. Το πλάνο μας καθορίζει την απόκτηση ακόμα δυο τερματοφυλάκων. Η προτεραιότητα μας αυτή τη στιγμή είναι η απόκτηση βασικού τερματοφύλακα που αναμένεται να τελειώσει μέσα στην επόμενη βδομάδα. Μιλάμε για τον Μιγκέλ Σίλβα και αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία».

Για τις προσπάθειες απόκτησης επιθετικού: «Ο κύριος Ουζουνίδης θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για το τι διαλέγει. Αυτή τη στιγμή μας έχουν προταθεί πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Στα πλείστα πρωταθλήματα που αυτή τη στιγμή είναι ενεργά οι παίκτες δεν έχουν κατανοήσει ότι έχει αλλάξει το οικονομικό πλαίσιο που έχουν ενώπιον τους και είναι κάτι που δυσκολεύει τις ομάδες. Θα κάμουμε ακόμη λίγες μέρες υπομονή για αυτό το θέμα».

Για τον Ιωάννου: «Το μοναδικό πράγμα που υπήρξε είναι πριν από πέντε μέρες μια τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ανθρώπου της Νότιγχαμ και του προέδρου για εξέφραση ενδιαφέροντος, καμία επίσημη πρόταση, για τον Νικόλα Ιωάννου. Η εξέφραση αυτού του ενδιαφέροντος σε μέγεθος ήταν πολύ χαμηλότερη από αυτό που θέλει ο ΑΠΟΕΛ».

Για το ενδεχόμενο επέκτασης της μεταγραφικής περίοδου: «Έχουμε κάνει τα διαβήματα μας στην ΚΟΠ αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες ομάδες που δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο».

Για την πρόταση ανανέωσης στον Τάμαρι: «Θα αναμένουμε την απάντηση του μέχρι και τις 5 του μήνα».

Previous post

Τσιλιγγίρης: «Να αποδείξω ότι αξίζει να είμαι στον ΑΠΟΕΛ»

Next post

Άρχισε δουλειά για το 8ο σερί