ΠετοσφαιραΣωματειο

Ανανέωσε το… λιοντάρι

Το σωματείο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πετοσφαιριστή Γιάνις Γιάνσονς (λιοντάρι).

Η ανακοίνωση:

Το πετοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον εν ενεργεία διεθνή 21χρόνο Λετονό πασαδορό Γιάνις Γιάνσονς.

Ο ύψους 1.95μ πασαδόρος αγωνιζόταν στη Λετονική Limbazi πριν έρθει στον ΑΠΟΕΛ το περσινό καλοκαίρι. Είναι απο τους ανερχόμενους πασαδόρους στο ευρωπαικό βόλεϊ και μόνιμα στις κλήσεις της εθνικής ομάδας. Την περσινή σεζόν, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του για την συγκεκριμένη νευραλγική θέση, άφησε άριστες εντυπώσεις εξ´ ού και παραμένει στην ομάδα μας.

Ευχόμαστε στον Γιάνις ακόμη καλύτερη σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης, ανέφερε: «Το να βρείς πασαδόρο με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει ο Γιάνις είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχει καλό σέρβις, καλό μπλοκ , επικίνδυνος στο φίλε, αθλητικός, γρήγορος και σταθερός πασαδόρος.

Είναι εντυπωσιακό για έναν παίκτη μόλις 21 ετών. Πέρυσι τόσο η απόδοση του άλλα και ο άψογος χαρακτήρας του μας ώθησε να τον κρατήσουμε και για φέτος. Έχει όλα τα στοιχεία να κάνει μεγάλη καριέρα και κάποτε θα λέμε πως αυτός ο παίκτης ήταν στον ΑΠΟΕΛ».

Με τη σειρά του ο Γιάνσονς, δήλωσε: «Φθάνοντας προχθές στην Κύπρο ξανά, ένιωσα μια ευχάριστη νευρικότητα για τη νέα σεζόν. Μου αρέσει η δομή και ο τρόπος που λειτουργεί ο ΑΠΟΕΛ που είναι πολύ σημαντικό στις ημέρες μας. Όλοι έχουμε ένα κοινό σκοπό, να επαναφέρουμε τον ΑΠΟΕΛ ψηλά.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την έναρξη της νέας χρονιάς, που όπως πληροφορήθηκα θα επιστρέψει και ο κόσμος και θέλω πολύ να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό του ΑΠΟΕΛ, αλλα σίγουρα θέλουμε πίσω και τους οργανώμενούς που ακόμα θύμαμαι απο το περσινό φιλικό με την Ομόνοια».

Previous post

Εκτιμήσεις για το πλάνο της Δευτέρας

Next post

Η 2η αγωνιστική (ώρες & TV)